«Επικίνδυνη για τους ανθρώπους γύρω της»: Η μητέρα της “Μήδειας” της Βέροιας την κατήγγειλε στον Εισαγγελέα
1 year, 2 months ago
6

Θάνατος παιδιού Βέροια: Ερωτηματικά προκύπτουν στην υπόθεση της 29χρονης φερόμενης ως φόνισσας του 11 μηνών παιδιού της.

Θάνατος παιδιού Βέροια: Την κατήγγειλε η μάνα της

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 29χρονη έχει αποδεδειγμένο σοβαρό ψυχιατρικό, κλινικής φύσεως παρελθόν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τόσο η μητέρα της 29χρονης αλλά και ο παππούς της πέρασαν την πόρτα του Εισαγγελέα και την κατήγγειλαν πώς είναι επικίνδυνη όχι μόνο για την ίδια, αλλά και για τους γύρω της.

 

Μάλιστα, δεν έγινε μία φορά αυτό, οι πληροφορίες αναφέρουν πώς συνέβη τουλάχιστον δέκα φορές.

Όσα δήλωσε ο παππούς της 29χρονης

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο παππούς της 29χρονης ξέσπασε σε λυγμούς, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα τι έχει συμβεί, ενώ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε η εγγονή του, η οποία το τελευταίο διάστημα φαινόταν καλά.

«Έπαιρνε την αγωγή της, δεν ξαναπήγαμε στην κλινική. Είχε νοσηλευτεί πολλές φορές, εδώ και 14 χρόνια. Όταν έπαιρνε την αγωγή της ήταν μια χαρά, όταν δεν την έπαιρνε, ξαναγυρνούσε στην κλινική. Και να ζητούσε βοήθεια εδώ, τι θα γινόταν, δεν έχουμε την ταχύτητα της Αθήνας. Άσε με να πάω να ανάψω το κερί του κοριτσιού» είπε στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1.

 

 

 

Enimerotiko.gr