«Επεισόδιο» με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Κατέβασε την κάμερα ρεπόρτερ -Βίντεο
1 month, 9 days ago
6

Η πρώτη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου μετά την απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μετά τις τηλεοπτικές δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, ο Πέτρος Φιλιππίδης κινήθηκε νομικά και αποφάσισε να καταθέσει αγωγή κατά της ηθοποιού.

Μάλιστα η ίδια ενοχλήθηκε από την επιμονή ρεπόρτερ να πληροφορηθεί τις θέσεις της για την εν λόγω υπόθεση μετά τη δικαστική απόφαση, με αποτέλεσμα να σηκώσει το χέρι της μπροστά στον φακό επιχειρώντας να κατεβάσει την κάμερα από ρεπόρτερ της εκπομπής «Super Κατερίνα». «Δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε» φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους.

Η ενέργεια αυτή σχολιάστηκε αρνητικά από την Κατερίνα Καινούργιου και από το πάνελ της εκπομπής. «Χίλια συγγνώμη αυτά δεν τα’ χω ξαναδεί πουθενά», ανέφερε μάλιστα η παρουσιάστρια ενοχλημένη.

Η πρώτη αντίδραση της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Παράλληλα, στο πρώτο σχόλιο της Πηνελόπης Αναστασοπούλου, μετά την είδηση ότι πρόκειται να μηνυθεί από τον Πέτρο Φιλιππίδη, η ίδια τοποθετήθηκε μέσα από εκπομπή που παρουσιάζει στο ραδιόφωνο.

«Ένα κορίτσι που έχει βιαστεί δυο φορές δεν δικαιώθηκε», δήλωσε η ηθοποιός, ενώ λίγες ημέρες πριν, ο κατηγορούμενος είχε κριθεί, μεταξύ άλλων, αθώος για τον βιασμό της πρώτης καταγγέλλουσας.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό» η ηθοποιός ακούγεται να λέει: «Μόλις ενημερώθηκα για ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί από την πλευρά του κ. Φιλιππίδη που εκπροσωπείται από τον κ. Δημητρακόπουλο. Θέλω να διευκρινίσω για κάποιες δηλώσεις που έκανα στα κανάλια που περίμεναν έξω από το θέατρο».

«Απάντησα σε μία ερώτηση για το αν μίλησα με την πρώτη καταγγέλλουσα, έχουμε περάσει πάρα πολλά χρόνια μαζί με αυτά τα κορίτσια. Έχουμε γίνει οικογένεια πια. Η κοπέλα έχει καταγγείλει κάποια πράγματα και σαν οικογένεια τη στηρίζω και θα την στηρίζω και θα είμαι δίπλα της» είπε και πρόσθεσε:

«Δεν σχολίασα την απόφαση του δικαστηρίου, είναι απόλυτα σεβαστή. Θα ήμουν εντάξει αν σχολίαζα και τα θετικά ή αν γιόρταζα τη θετική έκβαση που είχε για εμάς το ένα κομμάτι της απόφασης του δικαστηρίου, δεν το έκανα. Όπως δεν το έκανα και για την αρνητική έκβαση, κατά την άποψή μου. Είμαι άνθρωπος, αγαπώ τους ανθρώπους που παλεύουν και σέβομαι τις αποφάσεις του δικαστηρίου».

real.gr