Επίθεση σε καθηγήτρια στο Ν. Ηράκλειο: «Είχε πάθει σοκ» – Συγκλονίζει η περιγραφή ενοίκου πολυκατοικίας
2 years, 2 months ago
6

Μια σοκαριστική επίθεση σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Νέο Ηράκλειο στην Αθήνα.

Ένας άνδρας επιτέθηκε σε μία καθηγήτρια, τη στιγμή που μπήκε στο αυτοκίνητό της.

Ο άγνωστος άντρας προχώρησε προς το μέρος της, άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου, της ακούμπησε ένα βρεγμένο πανί στο πρόσωπό της και τη νάρκωσε. Όπως ανέφερε η καθηγήτρια το πανί αυτό είχε μία περίεργη μυρωδιά, κάτι σαν οινόπνευμα.

Τη στιγμή της επίθεσης από το σημείο πέρασε ένας διανομέας και ο δράστης τράπηκε σε φυγή, αφήνοντας πίσω του το βρεγμένο πανί. Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με κάτοικους της περιοχής να βγαίνουν από τα σπίτια τους για να βοηθήσουν την άτυχη γυναίκα.

Λίγο πριν φτάσουν στο σημείο αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ., εμφανίστηκε ένας άνδρας ο οποίος ξεκίνησε να μιλάει με την καθηγήτρια. Χωρίς να τον αντιληφθεί κανείς, πήρε το βρεγμένο πανί και απομακρύνθηκε.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η ένοικος πολυκατοικίας, όπου είχε παρκάρει η φιλόλογος, «κατά τις 10.30 με 11 το βράδυ ακούσαμε γυναικεία φωνή να καλεί σε βοήθεια πολύ δυνατά. Βγήκαμε έξω να βοηθήσουμε, να δούμε τι συμβαίνει και είδαμε την κοπέλα η οποία είχε πάθει σοκ».

Σύμφωνα με την ίδια, «δεν ήταν σε καλή κατάσταση και μας εξήγησε ότι είχε φύγει από τη δουλειά της και όταν μπήκε στο αυτοκίνητο, κάποιος άνδρας της άνοιξε την πόρτα και της έβαλε ένα υγρό μαντήλι στη μύτη και προσπάθησε να την σύρει έξω από το αυτοκίνητο. Ευτυχώς αντέδρασε και έφυγε».

Όπως είπε «μετά την πλησίασε ένας δεύτερος άνδρας και έπειτα διαπιστώθηκε ότι έλειπε το υγρό πανί που είχε χρησιμοποιήσει ο πρώτος δράστης».