Έρρικα Πρεζεράκου: Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα για την μικρή Αναστασία
2 years, 8 months ago
6

Συγκινεί με το νέο της δημόσιο μήνυμα για την 7χρονη Αναστασία η Έρρικα Πρεζεράκου

Μπορεί να βρίσκεται για διακοπές, όμως το μυαλό της είναι στην κόρη της αδερφής της που δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο εδώ και καιρό. Η Αναστασία βρίσκεται με τους γονείς της στην Αμερική και παλεύει καθημερινά για τη ζωή της.

Η Έρρικα Πρεζεράκου τον τελευταίο χρόνο η ίδια και η οικογένειά της έχουν περάσει πολλά, με τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της μικρής Αναστασίας αλλά και με το ατύχημα που είχε με σκάφος η ίδια πέρυσι το καλοκαίρι, και κατά το οποίο ακρωτηριάστηκαν δάχτυλα από το χέρι της, συνεχίζει να έχει πίστη και αισιοδοξία ότι όλα στο τέλος θα πάνε καλά.

Κυρίως για τη μικρή Αναστασία που εδώ και μήνες δίνει μάχη για την ίδια της τη ζωή σε ειδικό κέντρο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η 7χρονη Αναστασία πάσχει από επιθετικό καρκίνο στο νευρικό κεντρικό σύστημα του εγκεφάλου και ταξίδεψε τον περασμένο Νοέμβριο στο Τέξας με τους γονείς της προκειμένου να υποβληθεί στη θεραπεία που χρειάζεται.

Αυτή τη φορά η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από ένα εντυπωσιακό ηλιοβασίλεμα στο κυκλαδίτικο νησί και έγραψε για την Αναστασία, που της λείπει τόσο πολύ:

“Προσευχήσου για τα πράγματα που αγαπάς”.