Εξαφάνιση 19χρονης στο Κορωπί : Πολλά αναπάντητα ερωτήματα – Ο έρωτας, ο χωρισμός και η πίεση
3 years, 14 days ago
6

Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει απασχολήσει έντονα την ελληνική κοινωνία και όχι άδικα. Όταν ένα κορίτσι 19 χρονών εξαφανίζεται σα να άνοιξε η Γη και να την κατάπιε, γεννούνται πολλά ερωτηματικά.

Πρόκειται για την υπόθεση της Άρτεμις Βασίλη. Η νεαρή κοπέλα αλβανικής καταγωγής χάθηκε ξαφνικά όταν πήγε να κάνει αίτηση για δουλειά σε μεγάλο κατάστημα παιχνιδιών και από τότε χάθηκαν τα ίχνη της. Εδώ και αρκετούς μήνες οι δικοί της άνθρωποι την αναζητούν.

Ο αδερφός αλλά και ο πατέρας της κατά καιρούς βγαίνουν στα κανάλια ή στα κοινωνικά δίκτυα και εκλιπαρούν για βοήθεια. Ελπίζουν ότι ίσως είναι κάπου και μπορεί να τους ακούσει και να επιστρέψει.

Ωστόσο, τα ερωτήματα είναι πολλά:

  • Γιατί το κορίτσι ξαφνικά απομακρύνθηκε από το σπίτι του;
  • Θέλει να επιστρέψει;
  • Την έχουν απαγάγει;
  • Είναι στην Αλβανία;
  • Είναι θύμα trafficking;
  • Είναι νεκρή;

Φυσικά όλοι εύχονται το τελευταίο ερώτημα να μην απαντηθεί ποτέ θετικά και να βρίσκεται κάπου με τη θέλησή της και σώα και αβλαβής.

Ο έρωτας… ο χωρισμός και η πίεση

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας nassosblog.grη νεαρή κοπέλα πριν χαθεί έζησε έναν μεγάλο έρωτα με ομοεθνή της.

Πρόκειται για νεαρό ομοεθνή της, ο οποίος προκάλεσε στην Άρτεμις το πρώτο ερωτικό σκίρτημα της.

Όμως ο έρωτας δεν κράτησε πολύ μιας και οι γονείς της ήταν αρνητικοί σε αυτή την επαφή.

Μοιραία κάποια στιγμή χώρισαν και η νεαρή κοπέλα κλείστηκε στον εαυτό της. Μάλιστα κάποιοι υποστηρίζουν πώς δεχόταν μεγάλη πίεση από την οικογένειά της για την σχέση… που έφτασε σε σημείο να μη μιλάει σε κανέναν.

Ωστόσο, το τι συνέβη ελπίζουμε όλοι να το μάθουμε όταν η Άρτεμις θα έχει επιστρέψει στο σπίτι της.