Έξαλλη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη: Ήταν λες και πήγαινε για φωτογράφιση
2 years, 12 days ago
6

H Σταματίνα Τσιμτσιλή και η εκπομπή Happy Day ασχολήθηκε για ακόμα μια φορά με την υπόθεση της Πάτρας και κυρίως με τις δηλώσεις του πατέρας των τριών παιδιών.

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην χθεσινή του εμφάνιση στην ανακρίτρια έδειξε πολύ ψύχραιμος και είπε ατάκες που άφησαν τους δημοσιογράφους άφωνους.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν μπορούσε να πιστέψει τόσο για τον τρόπο που επέλεξε να ντυθεί όσο και για το πώς μίλησε μπροστά τις κάμερες  ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Θα μου επιτρέψετε να σχολιάσουμε παρέα την εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη χθες στην 18η ανακρίτρια. Ειλικρινά αυτή η εμφάνιση στα social media σχολιάστηκε κατά κύριο λόγο αρνητικά. Βλέπουμε από αυτή την οικογένεια από την πρώτη στιγμή την απουσία συναισθήματος, σαν να νιώθουν ότι πρωταγωνιστούν σε μια ταινία και όχι να βιώνουν πραγματικά το πένθος και τον πόνο. Δηλαδή πραγματικά αυτή η εμφάνιση του Μάνου Δασκαλάκη λες και πάει για το X-Factor, λες και πάει για φωτογράφιση ή να κάνει δημόσιες σχέσεις. Εμένα προσωπικά με ξένισε. Δεν έχω δει ένα δάκρυ να χύνεται από αυτούς τους ανθρώπους. Χάθηκαν τρία παιδιά…» σχολίασε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Δείτε το απόσπασμα