Εξελίξεις! 5 συλλήψεις για τη δολοφονία του Ντίμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο
2 years, 5 months ago
6

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. 5 ύποπτοι για τη δολοφονία του επιχειρηματία

Την άκρη του νήματος στο αιματοβαμμένο κουβάρι της Ζακύνθου φαίνεται να έχουν βρει οι αστυνομικές αρχές που εδώ και ένα χρόνο διεξάγουν έρευνα για τη δολοφονία του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη στις 7 Μαΐου 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbreak.gr οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν πριν από λίγες ώρες σε συλλήψεις πέντε υπόπτων για τη δολοφονία του επιχειρηματία, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντίμης Κορφιάτης έπεσε νεκρός από τις σφαίρες αγνώστων που τον γάζωσαν με «γάζωσαν», δίπλα από το θωρακισμένο όχημα του, την ώρα που κατευθυνόταν σε γραφείο πολιτικού μηχανικού.

Τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Οι εξελίξεις στην υπόθεση έρχονται μερικούς μήνες μετά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη σε Αθήνα, Ζάκυνθο και Ηλεία που είχε σαν αποτέλεσμα τη σύλληψη υπόπτων για τη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Ντίμη Κορφιάτη, Χριστίνας Κλουτσινιώτη.

Τον Ιούνιο του 2020, η άτυχη γυναίκα, που επέβαινε μαζί με τον σύζυγό της σε μηχανή, δέχθηκε πυροβολισμούς από αγνώστους, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Τότε ο σύζυγός της Ντίμης Κορφιάτης είχε τραυματιστεί και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Στη συνέχεια ο επιχειρηματίας είχε υποδείξει τα ονόματα των υπόπτων που θεωρούσε υπεύθυνους για την εκτέλεση της γυναίκας του, ωστόσο εκείνοι συνελήφθησαν, μερικούς μήνες μετά από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του.

newsbreak.gr