Φίλιππος Αρβανίτης: Όχι πια «θύμα», μόνο πρωταγωνιστής eρωτικών ταινιών!
3 years, 3 months ago
6

Ήταν πριν από λίγο καιρό όταν στην ιστοσελίδα πορνό Sugarbabes.tv ανέβηκε ένα video… άκρως eρωτικού περιεχομένου με πρωταγωνιστή τον Φίλιππο Αρβανίτη, ο οποίος είχε γίνει γνωστός τόσο από την συμμετοχή του στο «Power of love» όσο και από την παρουσία του στην ενότητα «Διλήμματα Ζωής», στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Τότε, πολλοί ήταν εκείνοι που αναρωτήθηκαν για το εάν το εν λόγω προϊόν αποτελούσε προϊόν υποκλοπής ή ταινία π0ρνό κοινή συναινέσει.

Ο κaυτός πρωταγωνιστής δεν έδωσε καμία απάντηση κρατώντας το τηλέφωνο, τους διαδικτυακούς λογαριασμός του και κυρίως το στόμα του ερμητικά κλειστά δίνοντας αφορμή και τροφή για χιλιάδες σχόλια στα social media. Κάποιοι μίλησαν για διαφημιστικό τρικ ενώ άλλοι εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον ξανθό νεαρό ο οποίος, όπως υποστήριξαν «μάλλον έπεσε θύμα αλά Τούνη και Ορφανίδου…».

Η λύση στο… μυστήριο δόθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων όταν ανέβηκε (ξανά) στο SugarBabes.tv Χριστουγεννιάτικη ταινία σκληρού 3ρωτικού περιεχομένου με τίτλο «Το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δώρο» και πρωταγωνιστή τον… Φίλιππο Αρβανίτη. Κι επειδή είναι κομματάκι δύσκολο το «πάθημά» του να αποτελεί ξανά… προϊόν υποκλοπή, ο ξανθός νεαρός μπορεί πλέον να αποχαρακτηριστεί «θύμα» και να χαρακτηριστεί – και επισήμως – πρωταγωνιστής π0ρνό…

arvanitis-2

Η Ρουμάνα συμπρωταγωνίστρια του… πρωτάρη

Συμπρωταγωνίστρια του Φίλιππου είναι αυτή τη φορά η Εβελίνα Τσίβου από τη Ρουμανία, η οποία συμμετείχε στην χώρα της στο ριάλιτι «Μireasa» που στα Ελληνικά σημαίνει «Η νύφη». Κάτι σαν το «Power of Love» όπου 15 κορίτσια τα οποία μαζί με τις μητέρες τους (!) στο παιχνίδι, διεκδικούνται από 5 άντρες.

Η Εβελίνα Τσίβου, παρέμεινε ένα μήνα στο σπίτι του «Μireasa» και αποχώρησε από το ριάλιτι στα τέλη Απριλίου του 2020. Έπειτα πήρε μέρος στο «Master Chef» της Ρουμανίας μέχρι τη στιγμή που τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγο κορωνοϊού.

Η Εβελίνα είναι μοντέλο, χορεύτρια, τα τελευταία 3 χρόνια μοιράζει τον χρόνο της ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρουμανία και μετά από επικοινωνία μαζί της δηλώνει τα εξής: «Aν κι εγώ κάνω τα πρώτα μου βήματα στο χώρο της βιομηχανίας ενηλίκων, η συνεργασία μου με τον Φίλιππο κύλησε ομαλά και το αποτέλεσμα είναι άρτιο, σε σκηνοθεσία και παραγωγή της Ιννας.

Έχω πλέον συμβόλαιο συνεργασίας με εταιρία παραγωγής και είμαι πολύ ευχαριστημένη, μιας και η δουλειά μου δεν περιορίζεται στα στενά όρια της Ελλάδας αλλά οι ταινίες μας “ταξιδεύουν” σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Φίλιππος ως πρωτάρης ήταν πολύ άνετος, το διασκεδάσαμε και πραγματικά έχει μεγάλο ταλέντο ως πρωταγωνιστής 3ρωτικών ταινιών. Τον καλωσορίζω στην ομάδα του SugarBabes.tv και του εύχομαι τα καλύτερα στην νέα του επαγγελματική πορεία».

arvanitis-3

Ο Φίλιππος Αρβανίτης εξακολουθεί να τηρεί σιγή ιχθύος, δηλώνοντας ότι θα μιλήσει για όλο αυτό όταν κρίνει εκείνος πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Όπως αναφέρει ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της SugarBabes.tv, Στέλιος Καπετανάκης:

«Mετά το ρ0ζ βίντεο που έφτασε στα χέρια της εταιρίας παραγωγής μας και έπειτα από διαβουλεύσεις με τον δικηγόρο του Φίλιππου, δώσαμε τα χέρια δίχως το όλο θέμα να πάρει τη δικαστικό οδό. Μετά την έκθεση του κ. Αρβανίτη με το βίντεο που διέρρευσε στο πανελλήνιο, πήρε την απόφαση να συνάψει συνεργασία με την εταιρία παραγωγής και πλέον είναι ένα κομμάτι της μεγαλύτερης Ελληνικής εταιρίας παραγωγής eρωτικών ταινιών. 

Για φέτος φιγουράρουμε σε 4 κατηγορίες και είμαστε η μοναδική Ελληνική εταιρία που διαγωνίζεται στα AVN Awards, γνωστά και ως τα “Όσκαρ” ταινιών ενηλίκων, που θα πραγματοποιηθούν το νέο έτος στο Λας Βέγκας. Η Χριστουγεννιάτικη ταινία στην οποία έκανε το ντεμπούτο του είναι μόνο η αρχή. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα δείτε να πρωταγωνιστούν στις ταινίες μας πολλά ακόμη αναγνωρίσιμα πρόσωπα που συμμετείχαν σε ριάλιτι της Ελληνικής τηλεόρασης…»