Φορτηγό κρέμεται στην άκρη του γκρεμού και κόβει την ανάσα
2 years, 3 months ago
6

Οι δρόμοι έξω από την πόλη Changzhi στην Κίνα είναι επικίνδυνοι και στενοί. Ειδικά εκείνοι που οδηγούνε προς την επαρχία Shanxi, στα ενδότερα. Ο κ. Γου που είναι οδηγός νταλίκας θέλησε να διασχίσει τον δρόμο αυτόν που ανεβαίνει ψηλά στο βουνό, ενώ την προηγούμενη μέρα είχε χιονίσει και είχε πάγο στην άσφαλτο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ήταν φιδογυριστός, εξαιρετικά στενός και δεν χωρούσε να περάσει ένα βαρύ όχημα όπως η νταλίκα με την καρότσα της. Και το χειρότερο γλίστραγε από τον πάγο στην άσφαλτο. Το κακό δεν άργησε να συμβεί.

Σε μια στροφή με τον γκρεμό να χάσκει από κάτω, το μπροστινό μέρος της νταλίκας δεν μπορούσε να στρίψει γλίστρησε στον πάγο και αφού προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και τα ισοπέδωσε, κρεμάστηκε στο κενό.

Κρεμόταν στο κενό

Μάλιστα όπως φαίνεται και στο βίντεο οι μπροστινοί τροχοί του οχήματος είναι μετέωροι στον αέρα. Μια λάθος κίνηση και το φορτηγό θα γκρεμιζόταν. Ο κ. Γου με εξαιρετικά ήρεμες κινήσεις κατάφερε να βγει από το όχημα, το οποίο τελικά ισορρόπησε στην άκρη του δρόμου.

Όμως το φορτηγό είχε κολλήσει και έκλεινε τον δρόμο. Χρειάστηκε να το τραβήξουν τρια βαριά ρυμουλκά. Η προσπάθεια αυτή διήρκησε από την 1η μέχρι και την 4η Ιανουαρίου και όλες αυτές τις μέρες ο δρόμος ήταν κλειστός.