«Φως στο Τούνελ»: Ξανά με κόκκινο σακάκι η Αγγελική Νικολούλη – Το σχόλιο για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη
1 year, 11 months ago
6

«Είμαι επίμονη γιατί…»

Με την υπόθεση της Πάτρας και των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη ασχολείται εκ νέου η Αγγελική Νικολούλη μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Η Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε στο πλατό… ξανά με κόκκινο σακάκι, κάτι το οποίο οι χρήστες του twitter σε παλιότερες αναρτήσεις τους έχουν επισημάνει πως σημαίνει ότι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια βρίσκεται κοντά στη λύση του μυστηρίου.

Πάντως, όπως έχει υποστηρίξει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο ισχυρισμός αυτό δεν αποτελεί κάτι παραπάνω από… ένα μύθο.

«Η επιλογή των ρούχων μου έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεσή μου. Η αλήθεια είναι ότι σε υποθέσεις μυστηρίου που απαιτούν δύσκολη έρευνα και ισορροπίες ακροβάτη, επιλέγω το κόκκινο. Με το μαύρο δεν τα πάνε καλά οι τηλεθεατές» έχει δηλώσει χαρακτηριστικά.

Δείτε κάποιες από τις αντιδράσεις στο Twitter

 

 

Το σχόλιο για τον Μάνο Δασκαλάκη

Τα πρώτα λόγια της Αγγελικής Νικολούλη ήταν: «Καλησπέρα, δεν λέει να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους των τριών παιδιών. Η μητέρα έχει κριθεί προφυλακιστέα για τη δολοφονία της μεγαλύτερης κόρης».

Στην συνέχεια, έκανε αναφορά στο άνοιγμα των φακέλων των θανάτων των άλλων των δυο παιδιών του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου, καθώς όπως είπε «ερευνάται αν έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας» και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε τη βαθιά έρευνα μας και φέρνουμε στο φως σοβαρές μαρτυρίες που πιστεύω ότι θα βοηθήσουν στην έρευνα».

Σε ό,τι αφορά την συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη που της παραχώρησε, η Αγγελική Νικολούλη είπε μεταξύ άλλων πως: «Μιλήσαμε για ώρες με το δικηγόρο του. Τον συνόδευε ο δικηγόρος του. Είμαι επίμονη γιατί θέλω να έχουμε μια ξεκάθαρη εικόνα».

in.gr