Φωτιά σε πολυκατοικία στην Αθήνα: Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά– Ενας τραυματίας
6 months, 22 days ago
6

Μετά από σχεδόν οκτώ ώρες μάχης με τις φλόγες, η φωτιά στην πολυκατοικία της συμβολής των οδών Μενάνδρου και Αριστοφάνους, τέθηκε υπό έλεγχο.

Η φωτιά ξέσπασε στις 20:39 στην τριώροφη πολυκατοικία, όπου στεγάζεται ένα κινεζικό μαγαζί και αποθήκες. Η προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς δεν ήταν εύκολη για την πυροσβεστική, καθώς υπάρχουν εύφλεκτα υλικά εντός αυτής. Λίγο πριν τις 05:00, κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά, καθώς ως εκείνη τη στιγμή το κτίριο συνέχιζε να βγάζει καπνούς.

Καπνοί συνεχίζουν να βγαίνουν από την πολυκατοικία στη Μενάνδρου όλη νύχτα / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Φωτιά στην Μενάνδρου: Ενας ελαφρά τραυματίας

Το ευτύχημα είναι πως δεν υπήρξε κόσμος μέσα, αφού δεν χρειάστηκε να γίνει κάποιος απεγκλωβισμός από το κτίριο. Πληροφορίες θέλουν ένα άτομο, αλλοδαπής καταγωγής, να έχει τραυματιστεί ελαφρά όταν ξέσπασε η φωτιά, καθώς υπέστη μερικά εγκαύματα και δυσκολευόταν να αναπνεύσει. Το άτομο αυτό μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο.

Ενας ελαφρά τραυματίας φέρεται να υπάρχει από την φωτιά / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Φωτιά σε πολυκατοικία: Λάμπα πετρελαίου η
πιθανότερη αιτία της φωτιάς

Οπως προκύπτει, η φωτιά φέρεται να ξεκίνησε από μία λάμπα πετρελαίου. Δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη το πως ξέσπασε, αλλά εικάζεται πως η λάμπα πετρελαίου ήταν αυτή που προκάλεσε την φωτιά, από την οποία η πολυκατοικία φλέγεται ολόκληρη.

Επί ποδός όλη νύχτα η πυροσβεστική / Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ