Φωτιά στο Παλαιό Φάληρο: Μαχαίρωσε την 78χρονη δύο φορές στον θώρακα – Τα νέα στοιχεία
1 year, 10 months ago
6

Συγκλονίζουν οι νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως για τον θάνατο της 78χρονης γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο, έπειτα από φωτιά στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε. Για την υπόθεση έχει συλληφθεί ο 48χρονος γιος της που ήδη μεταφερθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, όπου κρατείται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο γιος της άτυχης γυναίκας αφού την μαχαίρωσε δύο φορές στον θώρακα – κοντά στην καρδιά – αποπειράθηκε να κόψει τις φλέβες του, πιθανότατα με το ίδιο μαχαίρι.

Ο 48χρονος, δεν έχει δώσει ακόμη κατάθεση στους αστυνομικούς καθώς βρίσκεται σε παραλήρημα. Έχει κληθεί μάλιστα ειδικός για να αξιολογήσει την ψυχική κατάστασή του.

Κατά πάσα πιθανότητα ο άνδρας άναψε τη φωτιά στο διαμέρισμα για να καλύψει τα ίχνη του.

Το χρονικό του θρίλερ με τον θάνατο της 78χρονης

Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου στη διπλοκατοικία επί της οδού Σολωμού 53 ενώ για την κατάσβεσή της επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 3 οχήματα.  Οι πυροσβέστες εντόπισαν νεκρή την 78χρονη και μετά απεγκλώβισαν τον γιο της, ο οποίος επίσης βρίσκονταν στο διαμέρισμα.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι, η γυναίκα έφερε τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο -πιθανότατα μαχαίρι- και εξετάζεται το αν ο θάνατός της προήλθε από τα τραύματα ή τη φωτιά. Οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι ο άνδρας πρώτα μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα και μετά έβαλε φωτιά στο σπίτι.

Ο 48χρονος γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος ακόμα δεν έχει ομολογήσει την πράξη του, έχει ιστορικό ψυχικής νόσου.

enikos.gr