Φθιώτιδα: Έπιασαν τους επίδοξους ληστές ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα – Ήταν βαριά οπλισμένοι
2 years, 4 months ago
6

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τέσσερις άνδρες, οι οποίοι είναι Ρωσοπόντιοι, που φέρεται να συμμετείχαν στην αποτυχημένη απόπειρα κλοπής του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στα Καμένα Βούρλα.

Η σύλληψη τους έγινε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (21/7) στην περιοχή Βλυχάδα στο Θεολόγο Μαλεσίνας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport είχαν καταφύγει μετά το «χτύπημα» στα Καμένα Βούρλα. Ήταν μάλιστα βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ και εκρηκτικά, και είναι ευτύχημα που η σύλληψη τους έγινε χωρίς να υπάρξει συμπλοκή.

Μετά το αποτυχημένο χτύπημα στο ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα, οι δράστες ξεφορτώθηκαν το κλεμμένο όχημα που είχαν μαζί τους στην έξοδο προς Ασπρονέρι και διέφυγαν με ένα παλιό όχημα μάρκας Nissan το οποίο έκλεψαν από την περιοχή «Χαλάσματα» όπου φαίνεται ότι έφτασαν πεζοί.

Στο Θεολόγο πρέπει να βρέθηκαν αναζητώντας κάλυψη μέσα σε ελαιόδεντρα και πυκνή βλάστηση περιμένοντας τη νύχτα είτε για να κάνουν κι άλλο χτύπημα ώστε να μη γυρίσουν άπρακτοι στη βάση τους που είναι η Αττική ή γιατί η έγκαιρη κινητοποίηση της Αστυνομίας τους έκλεισε το δρόμο διαφυγής και περίμεναν το σούρουπο για να περάσουν απαρατήρητοι από το κομμάτι της εθνικής.

Όλο το βράδυ οι τέσσερις άντρες ανακρίνονταν από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες θα γίνει μεταγωγή τους στη ΓΑΔΑ.

in.gr