Γεωργιάδης: «Ο Σαμαράς είναι ήρωας, κυβερνούσε και κάθε μέρα δεν ήξερε ο Χριστιανός τι του ξημερώνει!»
1 month, 17 days ago
6

Ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον Αντώνη Σαμαρά, χαρακτηρίζοντάς τον «ήρωα» για τις συνθήκες που αντιμετώπισε ως πρωθυπουργός.

 

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης βρέθηκε, το βράδυ της Τρίτης, στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky και υπογράμμισε πως ο πρώην πρωθυπουργός, την περίοδο διακυβέρνησής του, βρέθηκε αντιμέτωπος με «κινούμενη άμμο».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έπλεξε το εγκώμιο του Αντώνη Σαμαρά

Όπως χαρακτηριστικά επεσήμανε «εγώ θεωρώ τον Αντώνη Σαμαρά ήρωα. Κυβέρνησε σε τρικομματική κυβέρνηση, με έναν Κουβέλη που έφυγε στην πρώτη στρακαστρούκα. Με έναν Βενιζέλο που δεν ήλεγχε την Κοινοβουλευτική του Ομάδα, γιατί οι μισοί δεν το ήθελαν. Με έναν Σαμαρά που είχε περάσει τη διάσπαση Καμμένου και που είχαν γίνει αυτά που είχαν γίνει. Με μπροστά να έχει Περιφερειακές εκλογές, Δημοτικές εκλογές, Προεδρικές εκλογές, Ευρωεκλογές».

 

Οι χαρακτηρισμοί του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Αντώνη Σαμαρά

Και συμπλήρωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης «σε αυτή του κινούμενη άμμο, που κάθε μέρα δεν ήξερε ο Χριστιανός τι του ξημερώνει, κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στο Ευρώ και να την κυβερνήσει σωστά. Ο άνθρωπος είναι ήρωας. Έχω δει πώς τα κατάφερε. Έχω δει στις 3.00 τα ξημερώματα τον Σαμαρά στο Μαξίμου. {…} Α, ρε Αντώνη Σαμαρά τι έκανες για να μείνει η Ελλάδα όρθια».

 

enimerotiko.gr