Γιατί η κυβέρνηση αποκρύπτει τον αριθμό των εμβολιασμένων ιερέων;
2 years, 6 months ago
6

Το 80-90% των μοναχών είναι ανεμβολίαστοι!

Άγνωστες παραμένουν οι πραγματικές πληροφορίες αλλά και ο αληθινός αριθμός των εμβολιασμένων ιερέων και μοναχών. Εντέχνως η κυβέρνηση αποφεύγει να ενημερώσει για τα σχετικά δεδομένα.

Ας μην ξεχνάμε τις…πρώην τεταμένες σχέσεις κυβέρνησης και εκκλησίας λόγω μάσκας και εμβολιασμών, και τη μετέπειτα εκεχειρία που επήλθε για τη… «διάσωση» της εμβολιαστικής καμπάνιας… Ακόμα δεν μάθαμε ωστόσο, τι πάρθηκε και τι δόθηκε!

Στοιχεία-κόλαφος!

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας, Νίκος Τζανάκης ζήτησε από τον ΕΟΔΥ να ενημερώνει για τον ακριβή αριθμό των εμβολιασμένων ιερέων, όπως ενημερώνει για τους υγειονομικούς. Ο κ. Τζανάκης επεσήμανε ότι το 60% με 70% – και ίσως και παραπάνω – των ιερέων είναι ανεμβολίαστοι με βάση τοπικές μετρήσεις που ο ίδιος πραγματοποιεί. Στους μοναχούς και τις μοναχές στα μοναστήρια, υπολογίζει το ποσοστό των ανεμβολίαστων στο 80% με 90%.

«Μόλις την περασμένη εβδομάδα, πέθανε ο μοναχός ηγούμενος της Κρουσταλλένιας, Δαμιανός -μόλις 54 ετών από κορωνοϊό, εδώ στη μονάδα της Κρήτης», είπε ο Νίκος Τζανάκης, και επισήμανε η χθεσινή εφημερία στο νοσοκομείο έκλεισε όχι μόνο με εισαγωγές ασθενών από τη Θεσσαλονίκη αλλά και από νοσοκομεία των γύρω περιφερειών «τα οποία γεμίζουν σιγά –σιγά».

in.gr