Γιατί η Σοφία Μπεκατώρου δεν θα εκπροσωπηθεί τελικά από τους δικηγόρους Νίκο και Ζωή Κωνσταντοπούλου
3 years, 2 months ago
6

Δεν θα εκπροσωπηθεί από το γραφείο του Νίκου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου η Σοφία Μπεκατώρου.

Σε ανακοίνωσή του, το δικηγορικό γραφείο του Νίκου και της Ζωής Κωνσταντοπούλου, αναφέρει:

Οι δηλώσεις του δικηγορικού γραφείου

«Αργά χθες το βράδυ πληροφορηθήκαμε ότι η Ολυμπιονίκης κα Σοφία Μπεκατώρου δεν επιθυμεί να συνεχισθεί η εκπροσώπησή της από την νομική ομάδα των Ζωής Κωνσταντοπούλου και Νίκου Κωνσταντόπουλου.

Βασική πρόθεση και ελπίδα της υπεράσπισης ήταν να ξεσκεπαστεί συνολικά για τη χώρα ένας κύκλος υποθέσεων εκμετάλλευσης και κακοποίησης, που αφορά νέες και νέους, και που εκτείνεται εντός και εκτός αθλητισμού.

Ευχόμαστε την κα Μπεκατώρου πολλή δύναμη στον δύσκολο αγώνα να αλλάξουν τα πράγματα».

Οι δηλώσεις Μπεκατώρου

Πάντως σε δηλώσεις που έκανε χτες το βράδυ η Σοφία Μπεκατώρου από τον λογαριασμό της στο facebook, εξήγησε γιατί δεν θέλει να εκπροσωπηθεί νομικά από το παραπάνω δικηγορικό γραφείο:

«Ενώνω τις δυνάμεις μου με τις συναθλήτριες και τους συναθλητές μου και όλες τις υγιείς δυνάμεις του χώρου μας, ώστε ενωμένοι να πάρουμε πρωτοβουλίες για την επόμενη μέρα.

Με αυτό το σκεπτικό, επιλέγω να προκρίνω την από κοινού νομική εκπροσώπηση της άτυπης ομάδας μας και όχι την προσωπική μου νομική εκπροσώπηση. Οι αποφάσεις μας θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Στόχος και κίνητρό μας να συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να έχουν τα νέα παιδιά ένα καλύτερο μέλλον στον ελληνικό αθλητισμό», ανέφερε η Σοφία Μπεκατώρου.

in.gr