Γιώργος Αλκαίος: Δεν γινόταν να μη σταματήσω, έπρεπε να σταματήσω
2 years, 3 months ago
6

Έπειτα από 11 χρόνια απουσίας και… σιωπής, ο Γιώργος Αλκαίος επέστρεψε τηλεοπτικά μέσα από το «Σπίτι με το MEGA» το βράδυ του Σαββάτου. Ο τραγουδιστής μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό τις σκέψεις του…

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Αλκαίος σημείωσε χαρακτηριστικά τα εξής στην έναρξη του επεισοδίου. «Κυρίες και κύριοι, καλωσήρθατε στο Σπίτι με το MEGA. Για όσους δεν με ξέρετε, είμαι ο Γιώργος Αλκαίος. Για όσους με ξέρετε, γεια σας! Τι κάνετε; Πως είμαστε; Πέρασαν λίγα χρόνια αλλά στο μυαλό μου είχα να βγάλει ένα επετειακό άλμπουμ μετά από 11 χρόνια απουσίας μέχρι που ήρθε αυτή η πρόταση από το MEGA. Η αλήθεια είναι ότι μέσα στα δύσκολα χρόνια, που ζούμε όλοι, η μουσική είναι το μόνο που ανυψώνει την ψυχή και το νέο MEGA έφερε νέες ιδέες τα τελευταία δύο χρόνια και στηρίζει ενεργά όλο τον καλλιτεχνικό χώρο».

«Όλα αυτά γίνονται για εμάς αλλά κυρίως για εσάς. Οπότε η πρόταση του MEGA δεν μου άφησε περιθώριο να πω όχι. Για αυτό έχουμε ετοιμάσει μια μοναδική βραδιά μόνο για εσάς συντροφιά με αγαπημένους μου φίλους», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής μιλώντας απευθείας στους τηλεθεατές.

Αμέσως μετά, στη σκηνή η Κατερίνα Καραβάτου συνάντησε τον Γιώργο Αλκαίο προκειμένου να αναλάβει την παρουσίαση της βραδιάς.

«Ήταν καθαρά δικό μου θέμα με τα πράγματα που έβλεπα, όσα έρχονταν και τα έβλεπα. Γενικά βλέπω όλη την κατάσταση στον πλανήτη και με ενοχλούν πάρα πολλά πράγματα. Είχα και εγώ τα δικά μου τα προσωπικά και ήρθαν και έδεσαν όλα μαζί. Ήταν και η Eurovision που ήταν κάτι πάρα πολύ δυνατό και περίεργο που δεν το είχα ξαναζήσει αυτό το πράγμα.

Ήταν μια πολύ κακή περίοδος. Έχασα έναν αγαπημένο μου άνθρωπο που με μεγάλωσε και το έμαθα ουσιαστικά την ημέρα του ελληνικού τελικού. Πήγα και αποχαιρέτησα τον αγαπημένο μου άνθρωπο και καπάκι, μετά από δυο μέρες, ταξιδέψαμε για να προμοτάρουμε το OPA. Κλείδωσα λοιπόν για σχεδόν έξι μήνες και έφυγα για το νησί, την Μύλο που είναι το σπίτι και η πνευματική μου κατοικία».