Γιώργος Ασημακόπουλος: «Αφήσαμε τα αυτοκίνητα και πηδήξαμε τις μάντρες για να φύγουμε από την Αττική Οδό, θα κινηθώ νομικά»
3 months, 20 days ago
6

Ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας «Ελπίδα»

Ανάμεσα στους οδηγούς που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό κατά τη διάρκεια της σφοδρής χιονοθύελλας που έπληξε την Αττική ήταν και ο πρώην παίκτης του Survivor, Γιώργος Ασημακόπουλος.

O επιχειρηματίας μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την περιπέτειά του και αποκάλυψε πως σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Έφυγα στις 12 από την εκπομπή σας και είπα να μπω στην Αττική οδό, που είναι ένας σύγχρονος δρόμος. Οι μπάρες ήταν ανοιχτές, δεν μου είπε κάποιος να μην μπω στο δρόμο. Πολλοί άνθρωποι πήγαμε, δεν υπήρχε καμία ενημέρωση», δήλωσε αρχικά.
Στη συνέχεια, εξήγησε τι συνέβη: «Ήμουν τυχερός, γιατί βρήκα ένα εκχιονιστικό και το ακολούθησα και πήγα λίγο παρακάτω. Γινόταν χαμός. Οι πολίτες ήταν πανικοβλημένοι, υπήρχε ένα χάος. Ευτυχώς μου έκοψε και άφησα το αυτοκίνητο, το εγκατέλειψα. Βρήκα άλλα δύο παιδιά που πήγαν Νότια, είπαμε να πάμε με τα πόδια για να μην μείνουμε εκεί. Πηδήξαμε κάτι μάντρες, ένιωσα ότι είμαι 14 ετών. Δόξα τω Θεώ, ήμουν μόνος μου. Δεν είχα μαζί μου νεογέννητο παιδί, δεν είχα τη μητέρα μου μαζί. Σαφώς θα κινηθώ νομικά, γιατί ήταν ταλαιπωρία όλο αυτό. Ήθελα να βάλω τα κλάματα και δεν περίμενα στην Αθήνα να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχασα πολλά επαγγελματικά ραντεβού που είχα εκείνη τη μέρα».