Γιώργος Καραμίχος: Διαγνώστηκα με καρκίνο πριν από έναν μήνα, είναι η πρώτη φορά που το λέω
10 months, 23 days ago
6

Ο Γιώργος Καραμίχος έκανε μία αποκάλυψη για την υγεία του, σε εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού, όπου και έδωσε το παρών.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως διαγνώστηκε πριν λίγο καιρό με καρκίνο. Ωστόσο, τόνισε πως δεν θα χρειαστεί να κάνει χημειοθεραπείες για τουλάχιστον έναν χρόνο. Απόσπασμα από τις δηλώσεις του προβλήθηκε στην εκπομπή «Εξελίξεις».

«Όταν μου πρότεινε η φίλη μου να συμμετάσχω στην εκδήλωση κι είπα “ναι” κατευθείαν, δεν ήξερα ότι λίγες ημέρες μετά θα λάμβανα την ίδια διάγνωση για τον εαυτό μου», είπε αρχικά.

«Πριν σχεδόν έναν μήνα, έκανα επέμβαση και χθες πήρα τα νέα ότι δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες. Τις σκαπουλάραμε που λέει, για έναν χρόνο και κάτι, με ένα χαπάκι. Δεν έζησα αυτή τη μοναξιά. Το λέω τώρα πρώτη φορά δημοσίως, γιατί τώρα μπορώ», συμπλήρωσε.

Τέλος, ανέφερε πως δεν ένιωσε στιγμή μόνος του σε αυτή την περιπέτεια, αφού είχε κοντά του καλούς του φίλους, αλλά και την κόρη του.

«Δεν ένιωσα καθόλου μοναξιά, είχα την κόρη μου δίπλα μου. Αξίζει να το πω εδώ γιατί το καταλαβαίνετε όλοι. Η συμβουλή μου είναι “κάντε παιδιά”, βοηθάει! Πρώτον λες “είναι το παιδί μου δίπλα και δεν θα πάθω τίποτα, γιατί πρέπει εγώ να φροντίζω για αυτό”. Επίσης, είχα φίλους. Μετά που βγήκα από την εντατική, δεν ένιωσα στιγμή μόνος μου. Είχα ανθρώπους να με αγαπάνε και να τους αγαπώ», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Όταν πήγα με το βαλιτσάκι να μπω στο νοσοκομείο, ήταν εκεί η Μαρία και άλλοι οκτώ φίλοι μου. Κάποιοι ήρθαν από την Αμερική απλώς για να δουν ότι μπαίνω και να σιγουρευτούν ότι βγαίνω. Μετά τις δύο μέρες στην εντατική, δεν ένιωσα μόνος ούτε στιγμή. Ήξερα ότι είχα έξω ανθρώπους να με αγαπάνε», πρόσθεσε κλείνοντας.

Φωτογραφία άρθρου: NDPPHOTO