Γιώργος Κύρτσος: Αντιδράσεις στο Twitter με ανάρτηση για τον θάνατο του Κυριόπουλου – Τι του απάντησε ο γιος του
1 month, 8 days ago
6

Ξέσπασε ο γιος του Γιάννη Κυριόπουλου.

Αντιδράσεις προκάλεσε στο Twitter η ανάρτηση του ανεξάρτητου ευρωβουλευτή, Γιώργου Κύρτσου για τον θάνατο του καθηγητή Οικονομικών της Υγείας, Γιάννη Κυριόπουλου, από κοροναϊό, ο οποίος χρησιμοποίησε την είδησή του θανάτου για να προβεί σε πολιτικές τοποθετήσεις σχετικά με τη διαχείριση του ΕΣΥ.

Συγκεκριμένα ο προσφάτως διαγραφείς από τη ΝΔ ευρωβουλευτής, έγραψε για την απώλεια του Κυριόπουλου σημειώνοντας πως «το ποσοστό των τριπλό εμβολιασμένων σε ΜΕΘ & θανάτους ανεβαίνει», διερωτώμενος εάν «είναι θέμα διάρκειας εμβολίου; Έγιναν λάθη σε συντήρηση; Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ; Χρειάζονται μέτρα;». Μάλιστα ο Γιώργος Κύρτσος κλείνει την ανάρτησή του σχολιάζοντας πως «ο Μητσοτάκης δεν ασχολείται».

 

Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε όχι μόνο την αντίδραση των χρηστών του Twitter , αλλά και το ξέσπασμα του γιου του αποθανόντος ο οποίος απάντησε στον Γιώργο Κύρτσο.

Ο Ηλίας Κυριόπουλος απαντώντας στην επίμαχη ανάρτηση ενημέρωσε τον Γιώργο Κύρτσο πως ο πατέρας του ήταν ανοσοκασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου. Συνεχίζοντας δε με έντονο ύφος σημειώνει πως «δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου», με τον Γιώργο Κύρτσο να μην επανατοποθετείται.

 

in.gr