Γιώργος Τσαλίκης: Το βίντεο με τον Τόλη Βοσκόπουλο που κάνει αφιέρωση στην κόρη του
2 years, 8 months ago
6

Με την είδηση του θανάτου του Τόλη Βοσκόπουλου ο Γιώργος Τσαλίκης έγραψε σε ανάρτησή του στο Instagram για την γνωριμία τους και μαζί με μια κοινή τους φωτογραφία, πόσταρε όμως και βίντεο από μια συγκινητική βραδιά που πέρασαν με τη σύζυγό του Δώρα Δημητροπούλου. σε νυχτερινό κέντρο που τραγουδούσε ο Τόλης Βοσκόπουλος, με τον τραγουδιστή να αφιερώνει ένα τραγούδι στην κόρη του Μαρία Βοσκοπούλου.

Η γνωριμία με τον Τόλη Βοσκόπουλο

«Τον γνώρισα πιτσιρικάς στο ξεκίνημα μου ακόμα και μετά την πρώτη μας γνωριμία μιλούσαμε συχνά στο τηλέφωνο. Με κάλεσε στο σπίτι του στην Κέρκυρα. Πήγα ψαρωμένος με υποδέχτηκε σα παιδί του, με την υπέροχη γυναίκα του κι ένα μικρό κοριτσάκι τη Μαρία του σα νεραιδάκι πανέμορφο μικρό κοριτσάκι τότε με τα καταγάλανα ματάκια της κι εκείνος να τη βλέπει να παίζει και να συγκινείται και να καμαρώνει..

Τα χρόνια πέρασαν κι εκείνος όποτε συναντιόμασταν gentleman, ιππότης, με χειροφίλημα στη Δώρα (κανένας δεν ήξερε να φέρεται καλύτερα στις γυναίκες από τον Τόλη) να μας ρωτάει με ενδιαφέρον για τα παιδιά, για τη δουλειά μας, για τα πάντα!

Τελευταία φορά που τον είδαμε επί σκηνής κλαίγαμε..» Σήμερα από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε ζήσει τον τελευταίο καιρό. Η αφιέρωση του Τόλη Βοσκόπουλου στην κορούλα του, με ένα τραγούδι εκτός προγράμματος «λουλουδάκι μου» που εκτός από τη μικρή που έκλαιγε, έκλαιγε μαζί τους όλο το θέατρο. Προφανώς έχει κάποια δική τους ιστορία αυτή η ερμηνεία γιατί η φόρτιση ήταν τεράστια και για τους δυο». Είχα ποστάρει γυρίζοντας σπίτι συγκινημένος. Υπέροχος καλλιτέχνης, σταρ, πάντα στην πένα, θρύλος που έφυγε για πάντα σε φυσική παρουσία αλλά θα τον κρατήσουμε ζωντανό σε κάθε live μας με τις τραγουδάρες του και στο μυαλό μας με τον απαράμιλλο τρόπο που είχε και σε «ανάγκαζε» να πεις.. Άρχοντας. Καλό ταξίδι», έγραψε στην ανάρτηση του ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δείτε την φωτογραφία και το βίντεο εδώ