Γκαγκστερική δολοφονία 34χρονου στην Κύπρο
2 years, 11 months ago
6

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ομάδων του κυπριακού οργανωμένου εγκλήματος, αποδιδει η αστυνομία την χθεσινοβραδυνή δολοφονία του 34χρονου Μάριου Γεωργίου, στο χωριό Κίτι στην Λάρνακα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία του Γεωργίου

είχε σχεδιαστεί πριν ένα μήνα αλλά η αστυνομία είχε αποτρέψει την εγκληματική ενέργεια, κάτι που δεν μπόρεσε να κάνει χθες.

Το θύμα είχε εμπλακεί σε αρκετές υποθέσεις που απασχόλησαν την αστυνομία στο παρελθόν. Το 2009 είχε συλληφθεί μαζί με άλλους για υπόθεση παροχής προστασίας σε ίντερνετ καζίνο στην Πύλα, ενώ ήταν μάρτυρας κατηγορίας σε σοβαρή υπόθεση εμπορίας κοκαίνης.

Σε δηλώσεις του στη σκηνή του εγκλήματος ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας Χαράλαμπος Ζαχαρίου είπε ότι το βράδυ της Δευτέρας «γύρω στις 21.15, άνδρας ηλικίας 34 ετών από τη Λάρνακα, δέχθηκε αριθμό πυροβολισμών με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Φαίνεται ότι ο 34χρονος βρισκόταν μόνος στο αυτοκίνητο του και την ώρα της επίθεσης κινείτο από το Μενεού με κατεύθυνση την παραλιακή περιοχή Περβολιών».

Πρόσθεσε ότι «ο θάνατος του 34χρονου ήταν ακαριαίος. Η σκηνή αποκλείστηκε και επί τόπου μετέβησαν Ιατροδικαστές, άνδρες της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών και μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεις Εγκλημάτων Λάρνακας που άρχισαν έρευνες και εξετάσεις προς διάφορες κατευθύνσεις» με στόχο την εξιχνίαση του εγκλήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα επέστρεφε στο σπίτι του από το γυμναστήριο όταν δέχθηκε την επίθεση, ενώ από τους κάλυκες που εντοπίστηκαν στο δρόμο και από τις προκαταρκτικές έρευνες της Αστυνομίας, φαίνεται πως ο δράστης ή οι δράστες ήταν κρυμμένοι στα κυπαρίσσια που βρίσκονται στην απέναντι πλευρά του δρόμου.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου και εκ πρώτης όψεως φαίνεται ότι το θύμα έφερε τραύματα στην κροταφο-ζυγωματική περιοχή του κεφαλιού και στα δύο χέρια.