Γλυκά Νερά: Γιατί η μητέρα της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι 1.000 ευρώ μηνιαίως
2 years, 9 months ago
6

Τη Δευτέρα θα εκδοθεί η διάταξη της Εισαγγελέως Ανηλίκων για την ανάθεση της προσωρινής επιμέλειας του παιδιού της Καρολάιν και του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που την δολοφόνησε στα Γλυκά Νερά.

Η απόφαση για την οριστική επιμέλεια αναμένεται το φθινόπωρο.

Την επιμέλεια έχει ζητήσει η μητέρα του θύματος, ενώ η οικογένεια του συζυγοκτόνου ζητά συνεπιμέλεια και το παιδί να ζει τους έξι χειμερινούς μήνες μαζί της στην Αθήνα και τους υπόλοιπους έξι στην Αλόννησο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης, τόνισε πως αυτό που ζητεί η οικογένεια του δράστη είναι «τεχνικά αδύνατο».

Πρόσθεσε ότι μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση της Εισαγγελέως δεν θα παίξει η οικονομική επιφάνεια των οικογενειών αλλά το περιβάλλον στο οποίο θα ζήσει το παιδί και ποιο είναι το συμφέρον του.

Οικονομική βοήθεια

Ο κ. Χαρμάνης αποκάλυψε πάντως ότι η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε το ζευγάρι, δίνοντάς τους ενίσχυση 1.000 το μήνα, ενώ πλήρωσε και την αξία του οικοπέδου που αγόρασαν.

«Θα εκπλήξω κι εσάς όπως εξέπληξα και την κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων. Να σας πω ότι η μητέρα της Καρολάιν έδινε 1.000 ευρώ το μήνα ενίσχυση οικογενειακού εισοδήματος και η μητέρα της Καρολάιν είναι αυτή που πλήρωσε την αξία του οικοπέδου» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε ότι η έκθεση της κοινωνικής λειτουργού από την αυτοψία της στην Αλόννησο είναι εξαιρετική, καθώς έκρινε ότι το περιβάλλον είναι άριστο.

«Στη δε Αλόννησο, (το μωρό) θα είναι η Καρολάιν προσωποποιημένη και καταλαβαίνετε με τι στοργή θα το αγκαλιάσουν… Ακόμα και ο δήμαρχος της Αλοννήσου με πήρε τηλέφωνο και μου λέει ‘πως θα γίνει να έρθει το παιδί στην Αλόννησο. Το περιμένουμε πως και πως όλη η κοινωνία’».

Θρίλερ με το σπίτι στη Σούδα…

Ωστόσο τα ερωτήματα δεν σταματούν εδώ. Mυστήριο καλύπτει και το ταξίδι που φέρεται να έκανε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στη Σούδα η 20χρονη Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγο της και καθ’ομολογίαν δράστη, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου η 20χρονη φέρεται να επισκέφθηκε με ένα ακόμη πρόσωπο του αντίθετου φύλου, τη Σούδα, προκειμένου να δει ένα σπίτι για να το ενοικιάσει.

Μιλώντας στο Creta24, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, αποκάλυψε πως η άτυχη Κάρολαιν δεν επισκέφθηκε ποτέ το συγκεκριμένο σπίτι φωτογραφίες του οποίου έχουν δημοσιευθεί σε μέσα ενημέρωσης. «Δεν ήρθε εδώ, ούτε τηλέφωνο με έχει πάρει αυτή η κοπέλα, ούτε ο σύζυγος της. Το έχω ανεβάσει σε site το οποίο μπορεί να είδε και να αποθήκευσε στο λάπτοπ της, για να το δει κάποια στιγμή και δεν πρόλαβε να το δει».

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, το συγκεκριμένο σπίτι νοικιαζόταν ως το Δεκέμβρη ενώ αυτή τη στιγμή μένει η κόρη της. «Αυτή τη στιγμή μένει η κόρη μου προσωρινά, μέχρι να το πουλήσω, γιατί το έχω βάλει σε μεσιτικά γραφεία για πούλημα.

Η ιδιοκτήτρια είπε επίσης ότι έχει έρθει και η ίδια σε επικοινωνία με τη μεσίτρια της, η οποία έχει αναλάβει τη διαδικασία πώλησης του σπιτιού. «Έχω μιλήσει με τη μεσίτρια μου, ούτε η κοπέλα που έχει το μεσιτικό γραφείο μίλησε μαζί της». 

Το κρυφό ημερολόγια της Καρολάιν: «Είναι εξαιρετικά επικίνδυνος»

Όλα τα παραπάνω στη σκιά του συγκλονιστικού ρεπορτάζ της Daily Mail, η οποία αποκαλύπτει όσα πραγματικά συνέβαιναν στον γάμο της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Η βρετανική τάμπλοιντ αναφέρει ότι έχει στη διάθεσή της ένα άγνωστο μέχρι πρότινος ημερολόγιο της νεκρής 20χρονης, το οποίο βρέθηκε κρυμμένο κάτω από στοίβες με κουτιά παπουτσιών στο σπίτι του ζευγαριού στα Γλυκά Νερά.

«Το μοναδικό πρόσωπο, από το οποίο θα μπορούσε να κρύβει το ημερολόγιο, ήταν ο άντρας της» αναφέρει αστυνομική πηγή, την οποία επικαλούνται οι δύο ρεπόρτερ της βρετανικής εφημερίδας. 

Τον αποκαλούσε «μαλ…» και «παλιοπ…»

Στο κρυφό ημερολόγιο της Καρολάιν, φαίνεται ότι οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν τεταμένες και πως δεν είχαν τον τέλειο γάμο.

Η 20χρονη Κάρολαιν έχει γράψει με στιλό διαφορετικού χρώματος και διάφορες κωδικές ονομασίες και συντομογραφίες, κάτι που οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έγινε εσκεμμένα έτσι ώστε αν έπεφτε στα χέρια του πιλότου, να μην μπορούσε αυτός να τα αποκρυπτογραφήσει.

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομική πηγή που επικαλείται η «Daily Mail», η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), για να περιγράψει ως «επικίνδυνο τύπο» τον ίδιο της τον σύζυγο. Έβαζε μάλιστα δίπλα στα δύο αυτά γράμματα, το ελληνικό «Γ», το οποίο οι Βρετανοί ερμηνεύουν ως «F****** Dangerous Guy».

Οι ίδιες πηγές εντοπίζουν επίσης στο ημερολόγιο τη συχνή χρήση του γράμματος «Μ», εκτιμώντας ότι αποτελεί συντομογραφία του «μαλ…». Η συντομογραφία «ΜΑΜ» ερμηνεύεται ως «ο Μ… Άντρας μου».

Αλλού εμφανίζεται να γράφει ΧΧ, κάτι που ίσως σημαίνει «ξύλο».

Ακόμη, σύμφωνα πάντα με το βρετανικό ρεπορτάζ, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τη συντομογραφία «PP», για να χαρακτηρίσει ως «παλιοπ…» τον άντρα με τον οποίο απέκτησε τη μικρή Λυδία…

in.gr