Γλυκά Νερά – Η μητέρα του γυναικοκτόνου σπάει τη σιωπή της – Τι λέει για την μικρή Λυδία
2 years, 6 months ago
6

Η μικρή Λυδία τους τελευταίους μήνες μεγαλώνει στην Αλόννησο, στην αγκαλιά των γονιών της Καρολάιν, μετά την απόφαση του δικαστηρίου που τους έδωσε την προσωρινή επιμέλεια.

Η οικογένεια προσπαθεί να συνέλθει μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, και να προσφέρει στο κορίτσι το ασφαλές περιβάλλον που χρειάζεται.

Στο νησί βρίσκονται και οι γονείς του καθ΄ομολογία γυναικοκτόνου προκειμένου να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία. Ο χρόνος που δικαιούνται να είναι με το παιδί είναι πέντε μέρες στο τέλος κάθε μήνα.

Η μητέρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, σπάει για πρώτη φορά τη σιωπή της και μιλάει για τη σχέση της με την μικρή Λυδία αλλά και με τους γονείς της Καρολάιν.

Η δήλωση της μητέρας του καθ΄ομολογίαν δράστη

Μιλώντας στο Star, η μητέρα του κατηγορούμενου είπε ότι «όπως υπαγορεύει η εισαγγελική εντολή, βλέπουμε το παιδάκι μας 5 μέρες το μήνα στο τέλος κάθε μήνα. Είναι σεβαστή η διαδικασία και από τις δύο πλευρές και η κάθε οικογένεια προσπαθεί να δώσει το χρόνο που χρειάζεται στην άλλη οικογένεια».

Οι δύο γιαγιάδες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, διατηρούν άριστη επικοινωνία, ενώ συχνή είναι και η επικοινωνία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου με τη μητέρα του για να μαθαίνει νέα για την κόρη του.

Η οριστική απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας θα εκδοθεί στις αρχές Οκτωβρίου.

Οι γονείς της Καρολάιν έσβησαν από το μνήμα τη λέξη «σύζυγος»

 Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο της 19χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, η οικογένειά της αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο μνήμα της άτυχης μητέρας.
Οι γονείς της αποφάσισαν να σβήσουν από το μνήμα της Καρολάιν τη λέξη «σύζυγος», καθώς ο άνδρας της είναι στη φυλακή για το συγκεκριμένο έγκλημα, ως ο άνθρωπος που της στέρησε τη ζωή.