Γλυκά Νερά: «Λυτρώθηκε μετά την ομολογία του, λέει ότι του αξίζει να τιμωρηθεί» δήλωσε ο συνήγορος του πιλότου
2 years, 10 months ago
6

«Έχω την αίσθηση, ότι μετά την ομολογία αυτός ο άνθρωπος λυτρώθηκε. Μου είπε ότι αξίζει να τιμωρηθεί. Για το παιδί ενδιαφέρεται, παρά το παράλογο της κατάστασης»,  δήλωσε ο συνήγορος του πιλότου στις 7 το πρωί του Σαββάτου ο οποίος τον επισκέφτηκε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

«Θεωρώ ότι είναι στην ίδια κατάσταση με την χθεσινή. Του πήγα έγραφα από την δικογραφία για να τα μελετήσει και αργότερα να μιλήσουμε επ΄ αυτών. Μόλις είχε ξυπνήσει, δεν μπορώ να κρίνω περισσότερα για την κατάσταση του ούτε και θα ήθελα».

«Έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στο θέμα του χρόνου που παρήλθε από την διάπραξη του εγκλήματος και στην συμπεριφορά του. Θέλω να θυμίσω ότι στο παρελθόν πάρα πολλά εγκλήματα, ειδεχθή, έχουν αποκαλυφθεί μετά από χρόνια, πολλά από τους ίδιους τους δράστες και έχουν τιμωρηθεί», είπε ο κ. Σπύρου.

«Η μοναδική έκκληση που έχω να κάνει είναι να εκλείψουν τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας, να υπάρξει ψυχραιμία και να μας απασχολήσει ότι μας απασχολεί πάντα σε ένα έγκλημα: να βρεθεί ο ένοχος – που εδώ έχει βρεθεί – και να έρθει η τιμωρία», δήλωσε ο συνήγορος του πιλότου στις 7 το πρωί του Σαββάτου όταν τον επισκέφτηκε στη ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

«Έρχομαι τόσο πρωί για να αποφύγω τις κάμερες, για να του πάω ορισμένα στοιχεία για να μελετήσει και στις 12:00 θα έρθουμε με τον συνάδελφο μου για να τον δούμε», είπε μιλώντας στον Antenna.

Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης, απέφυγε να απαντήσει, επικαλούμενος ότι «είμαστε στην περίεργη θέση να ξέρετε (σ.σ. εννοεί οι δημοσιογράφοι) περισσότερα για την δικογραφία παρά εmείς. Πήραμε πολύ αργά την δικογραφία».

Επίσης, ο δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολάιν πρόσθεσε ότι ο 32χρονος «χθες δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση»

Υπενθυμίζεται ότι ο πιλότος αργά το απόγευμα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, από όπου ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, την ώρα που οι αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες του εγκλήματος, που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, προκαλούν ανατριχίλα.