Γλυκά Νερά: Με έχουν κουράσει οι ανεδαφικές εικασίες, λέει ο σύζυγος της Καρολάιν – Τι είπε για την ψυχολόγο
2 years, 10 months ago
6

Ενοχλημένος για την αναφορά στην ψυχολόγο που επισκεπτόταν η 20χρονη Καρολάιν, μετά τη γέννηση της κόρης τους, δηλώνει ο 32χρονος πιλότος.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο 32χρονος αναρωτιέται γιατί να εμπλέκονται οι επισκέψεις αυτές με την επιχείρηση εξιχνίασης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, ελπίζει η ψυχολόγος να κληθεί να καταθέσει γιατί όσα λέγονται, όπως σημειώνει, είναι εκτός πραγματικότητας.

Ενοχλημένος που εμπλέκουν την ψυχολόγο

«Για την ψυχολόγο που βλέπαμε με τη γυναίκα μου, μετά τον τοκετό, είναι πραγματικά απορίας άξιο το ποιος θεώρησε ότι μπορεί να βοήθησε στην έρευνα της ληστείας. Η ψυχολόγος δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έρευνα. Όταν κληθεί κάποια στιγμή όμως, θα είναι από την πίεση των μίντια και απλά θα καθυστερήσει την έρευνα χωρίς λόγο» δηλώνει.

«Προσωπικά, μακάρι να καταθέσει γρήγορα η ψυχολόγος γιατί με έχει κουράσει να βγαίνει οτιδήποτε άσχετο με την υπόθεση σαν είδηση και ο καθένας να κάνει εικασίες χωρίς επαφή με την πραγματικότητα. Έχω σοβαρότερα πράγματα να με στεναχωρούν αυτήν τη στιγμή από ό,τι γράφεται. Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στεναχωρώ την κόρη μου. Κάθε μέρα είναι πολύ δύσκολη» συμπληρώνει.

Υπάρχουν στοιχεία που δεν είναι ανακοινώσιμα

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, τόνισε πως «σαφώς και ο σύζυγος της 20χρονης ενοχλείται από όλα αυτά που κυκλοφορούν σαν παραφιλολογία από απλούς πολίτες και όχι μόνο. Εμείς όμως δίνουμε σημασία μόνο σ’ αυτά που βρίσκουμε και σε αυτά που βγάζει η έρευνα».

Υπάρχουν στοιχεία στην υπόθεση που δεν είναι ανακοινώσιμα, δηλώνουν αξιωματικοί της Ασφάλειας ενώ εξηγούν ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι απολύτως καθοριστικές για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.