Γλυκά Νερά: O συζυγοκτόνος τηλεφωνεί μέσα από τις φυλακές – Φωτογραφία ντοκουμέντο
2 years, 9 months ago
6

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης ο συζυγοκτόνος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο 33χρονος πιλότος, που οδηγήθηκε στη φυλακή μετά τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, θα βρίσκεται σε «προστατευόμενο» περιβάλλον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ο δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν, μετά την απόφαση προφυλάκισής του, μεταφέρθηκε στη ΣΤ’ πτέρυγα του Κορυδαλλού, όπου βρίσκονται επιφανείς φυλακισμένοι, οι οποίοι θεωρείται ότι θα κινδύνευαν αν βρίσκονταν στο γενικό πληθυσμό.

Πρόκειται για την υψίστης ασφαλείας πτέρυγα ΣΤ, η οποία θεωρείται «VIP» και «ήσυχη». Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος στην εν λόγω πτέρυγα βρίσκεται μαζί με έναν σωφρονιστικό υπάλληλο, ο οποίος κρατείται για διακίνηση ναρκωτικών στα Ιωάννινα, έναν κρατούμενο για λαθρεμπορία καθώς και έναν νεοεισερχόμενο για ναρκωτικά.

Στην ίδια πτέρυγα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρίσκονται και ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie.

Βίντεο με τον συζυγοκτόνο από τις φυλακές

Αποκλειστικές εικόνες τον Κορυδαλλό, όπου κρατείται ο συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, εξασφάλισε η ΕΡΤ, στις οποίες φαίνεται ο 33χρονος πιλότος να τηλεφωνεί από το καρτοτηλέφωνο των φυλακών.

Ο Αναγνωστόπουλος από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει να δουλέψει στη φυλακή και τελικά θα αναλάβει το πόστο της τροφοδοσίας και αναμένεται να ξεκινήσει να εργάζεται από την επόμενη εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ήδη ο συζυγοκτόνος έχει έρθει κοντά με έναν από τους συγκρατούμενούς του, με τον οποίο προαυλίζεται παρέα και συζητά για αρκετές ώρες.