Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Ανοίγουν στόματα μετά την τραγωδία – Το μήνυμα των γονιών της Ντόρας
2 years, 6 months ago
6

Μετά τη διπλή τραγωδία στη Ρόδο, με την άτυχη εκπαιδευτικό νεκρή από τα χέρια του ανθρώπου που κάποτε αγάπησε αλλά και τον ίδιο τον θύτη να έχει αυτοκτονήσει, τα στόματα ανοίγουν στο νησί…

Νέες μαρτυρίες και στοιχεία έρχονται κάθε μέρα στο φως, για τον άνθρωπο που σχεδίασε και εκτέλεσε αυτή τη διπλή τραγωδία. Τρεις μηνύσεις και μία αίτηση ασφαλιστικών μέτρων είχαν γίνει σε βάρος του δράστη και αυτόχειρα, από δύο γυναίκες, για απειλές, εξυβρίσεις και χτυπήματα σύμφωνα με το Star.

Στην τρίτη μήνυση μάλιστα, η πρώην σύντροφός του, μηνύει για εκβιασμό όχι μόνο τον 40χρονο αλλά και έναν φίλο του που εργαζόταν σαν πορτιέρης σε νυχτερινό μαγαζί γιατί, σύμφωνα με τη μήνυση, είχαν πάει στη δουλειά της και την απείλησαν, να αποσύρει την πρώτη μήνυση.

«Κάτι δεν πήγαινε καλά»

«Μετά τη δεύτερη μήνυση έβαλε ζάχαρη στο ντεπόζιτο του αυτοκινήτου της» λέει ο δικηγόρος της πρώην συντρόφου του δράστη.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, από το 2013 που είναι αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη λόγω της συμπεριφοράς του, προσπαθεί να βρει μάρτυρες για να τον υποστηρίξουν.

Μία γυναίκα, αποκάλυψε στο Star ότι την πλησίασε προκειμένου να την πείσει να καταθέσει υπέρ του. «Έψαχνε για μάρτυρες! Και έλεγα Παναγία μου τι θέλει αυτός τώρα να μπλέξω εγώ;… Το έκοψα και το κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά».

Απαρηγόρητοι ο γονείς της άτυχης κοπέλας

Η κυρία Κατερίνα και ο κύριος Τριαντάφυλλος, οι γονείς της Ντόρας, θρηνούν την ίδια ώρα, για το παιδί τους που χάθηκε για πάντα…

«Τώρα η Ντόρα θα δίνει τα φώτα της στα άλλα παιδάκια, στα αγγελάκια. Ήταν άτομο που δε σταματούσε να δίνει τα φώτα της. Κι έτσι τώρα, θα συνεχίσει κι εκεί που είναι. Θα είναι η αγαπημένη δασκάλα τους και εκεί πάνω, όπως ήταν και εδώ» λέει η μητέρα της.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο σε όλη την Ελλάδα, για τη συμπαράσταση απέναντι σε εμάς, στην οικογένειά μου, για το χαμό της αγαπημένης μας κόρης, της Ντόρας» είπε ο πατέρας της.

Νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου, η μητέρα της Ντόρας και η θεία της, πήγαν στο σημείο που το κορίτσι άφησε την τελευταία πνοή της. Άφησαν ένα λουλούδι στη μνήμη της…

«Τις τελευταίες μέρες είδε ότι ξεκίνησε να την παρακολουθεί με ένα αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει» είπε μία εξαδέλφη της Ντόρας.

«Δεν τον φοβόταν και αυτό πιστεύω ότι είναι το κακό. Ότι οι προηγούμενες κοπέλες τον φοβόντουσαν και αυτό μάλλον τον ηρεμούσε. Ότι μπορεί και να γυρίσουν πίσω σε αυτόν… Η Ντόρα δεν τον φοβόταν».