Γυναικοκτονία στη Ρόδο – Τι αποκάλυψε δικηγόρος πρώην συντρόφου του δράστη – Οι απειλές κατά γυναικών και οι μηνύσεις εναντίον του
2 years, 6 months ago
6

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρελθόν του δράστη της εν ψυχρώ δολοφονίας της πρώην συντρόφου του Ντόρας στη Ρόδο.

Ο δράστης που είχε την ίδια επιθετική συμπεριφορά και στο παρελθόν, όπως αποκαλύπτεται, είχε απειλήσει με όπλο την πρώην σύζυγό του και είχε ασκήσει σωματική βία σε άλλη κοπέλα με την οποία είχε χωρίσει.

Ο δικηγόρος της τελευταίας, Βασίλης Μπέης, μιλώντας στον Σκάι, αποκάλυψε ότι η πελάτης του είχε υποβάλει δύο μηνύσεις σε βάρος του δράστη του ειδεχθούς εγκλήματος,

«Η πελάτης μου είχε κάνει δύο μηνύσεις. Η πρώτη ήταν για σωματική βία και απειλή και η δεύτερη επειδή την απείλησε να αποσύρει την πρώτη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο κ. Μπέης μετά την πρώτη μήνυση, «ο δράστης πήγε στον χώρο εργασίας της μαζί με έναν μπράβο, τη βρήκε και την απείλησε ότι αν δεν αποσύρει τη μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του, θα ανεβάσει φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές στο διαδίκτυο. Φυσικά δεν την απέσυρε. Του έκανε δεύτερη μήνυση», σημείωσε.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ο δράστης είχε απειλήσει με όπλο την πρώην σύζυγό του και είχε καταδικαστεί για αυτή την υπόθεση.

«Αυτό που τη στενοχώρησε περισσότερο την πελάτη μου όταν συνέβη το δυσάρεστο συμβάν ήταν ότι δεν μπόρεσε, δεν πρόλαβε να προειδοποιήσει την κοπέλα για το περί τίνος πρόκειται», κατέληξε.