Γυναικοκτονία στην Κρήτη – Το τελευταίο «αντίο» στη 47χρονη Σταυρούλα – Τι όπλισε το χέρι του δράση
2 years, 7 months ago
6

Το απόγευμα της Δευτέρας θα γίνει η κηδεία της 47χρονης Σταυρούλας Σηραγοπούλου όπου οικογένεια και φίλοι θα πουν το τελευταίο «αντίο» στο θύμα από τη γυναικοκτονία στην Κρήτη. Θυμίζουμε ότι η μητέρα δύο παιδιών δολοφονήθηκε στο Πάνορμο Ρεθύμνου, το απόγευμα της Κυριακής.

Η κηδεία της Σταυρούλας Σηραγοπούλου θα γίνει στις 18.00 στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Περάματος Μυλοποτάμου. Σύμφωνα το ekriti.gr, η 47χρονη γυναίκα είχε καταγγείλει στην Αστυνομία ότι τον τελευταίο χρόνο ο 49χρονος την ενοχλούσε και πιθανότατα, όπως εικάζουν οι Αρχές, οι προσωπικές διενέξεις που είχαν μεταξύ τους, όπλισαν το χέρι του δράστη.

Δράστης και θύμα γνωρίζονταν από μικρά παιδιά

Οι δύο τους γνωρίζονταν από μικρά παιδιά και τα μαγαζιά τους βρίσκονταν το ένα δίπλα στο άλλο. Σύμφωνα με την αδερφή του θύματος, δράστης και θύμα, είχαν διαφορές σε σχέση με τα μαγαζιά τους. Αυτή ήταν η αιτία να σταματήσουν να μιλάνε από πέρσι.

«Είχανε διαφορές, και είχαν να μιλήσουν από πέρσι… Με κάτι που αφορούσε τα μαγαζιά τους, η ταβέρνα του δράστη είναι δίπλα στο κατάστημα της αδερφής μου και πήγε χθες και την πυροβόλησε πισώπλατα. Δεν είχαν δεσμό, όχι, είναι ψέματα αυτά, η αδερφή μου ήταν παντρεμένη» είπε η αδελφή του θύματος. 

Της έδωσε τη χαριστική βολή

Όλα έγιναν στην είσοδο της επιχείρησης που διατηρούσε στο Πάνορμο η άτυχη γυναίκα, ένα fish spa, ακριβώς δίπλα από την επιχείρηση που διατηρεί και ο 49χρονος. Ο δράστης, όπως έχει καταγραφεί και σε βίντεο που εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ, στάθηκε στην είσοδο και αφού συνομίλησε για μερικά δευτερόλεπτα με την 47χρονη, στη συνέχεια την πυροβόλησε.

Σε κατάσταση πανικού το θύμα προσπάθησε να προστατευτεί στο εσωτερικό της επιχείρησης όμως μάταια αφού ο δράστης, την πυροβόλησε ξανά με συνέπεια να πέσει νεκρή. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ελαφρά και ένας τουρίστας που βρισκόταν στην επιχείρηση του θύματος.

Λίγη ώρα αργότερα ο 49χρονος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος σε ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του και όπως έγινε γνωστό, προσπάθησε, μετά την αποτρόπαια πράξη του, να δώσει τέλος στη ζωή του με συνέπεια τώρα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί αφού σταθεροποίησαν την κατάσταση του έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του στο Ηράκλειο προκειμένου να υποβληθεί σε νέα χειρουργική επέμβαση, η οποία, σύμφωνα με το cretapost.gr, κράτησε πολλές ώρες.

in.gr