Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο – Χαροπαλεύει ο δράστης που σκότωσε την 47χρονη
2 years, 8 months ago
6

Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη στο Ρέθυμνο από τη νέα γυναικοκτονία, με την εκτέλεση μίας 47χρονης γυναίκας μέσα στην επιχείρησή της στο Πάνορμο. Η 47χρονη μητέρα δύο μικρών παιδιών δέχθηκε πισώπλατα πυροβολισμούς από καραμπίνα με αποτέλεσμα να κοπεί το νήμα της ζωής της. Ο 49χρονος δράστης με καταγωγή από τον Μυλοπόταμο, αμέσως μετά την πράξη του αυτοπυροβολήθηκε στο πρόσωπο με το ίδιο όπλο και νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου σε κρίσιμη κατάσταση.

Αρχικά ο 49χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και κατόπιν στο Βενιζέλειο όπου και υποβλήθηκε σε πολύωρη γναθοχειρουργική επέμβαση που ολοκληρώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας. Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Σύμφωνα με το Cretalive, θύμα και δράστης διατηρούσαν φιλικές σχέσεις καθώς οι επιχειρήσεις τους στο Πάνορμο γειτνιάζουν. Μάρτυρες του τραγικού περιστατικού, έγιναν αρκετοί άνθρωποι που βρίσκονταν στο σημείο. Μάλιστα ένας από αυτούς, ένας τουρίστας που ήταν και πελάτης στο fish spa του θύματος τη στιγμή του φονικού, τραυματίστηκε στο χέρι.

Η 47χρονη γυναίκα δεν καταγόταν από την Κρήτη, ήταν παντρεμένη με δύο παιδιά, και η οικογένειά της μένει στο χωριό Ρουμελί Μυλοποτάμου ενώ η ίδια δραστηριοποιούνταν επιχειρηματικά στο Πάνορμο.

Ο δράστης κατάγεται από τον Μυλοπόταμο, έχει δική του οικογένεια με παιδιά.

Τι λένε οι κάτοικοι

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής η 47χρονη ήταν μία ήσυχη γυναίκα, και δεν είχε δώσει ποτέ δικαίωμα σε κανέναν στην περιοχή. Μιλώντας στο cretapost, επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο Πάνορμο, ήταν κάθετοι στο ενδεχόμενο δράστης και θύμα να είχαν ερωτική σχέση, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζουν τους λόγους που όπλισαν το χέρι του του 49χρονου.

Το χρονικό του φονικού

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Ο 49χρονος επισκέφτηκε την επιχείρηση της 47χρονης και με κυνηγετική καραμπίνα την πυροβόλησε στην πλάτη. Μάλιστα από τα σκάγια τραυματίστηκε στο χέρι και ένας τουρίστας, σύμφωνα με την ίδια πηγή. Ο 49χρονος μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή.

Επικράτησε πανικός με ασθενοφόρα και περιπολικά να καταφθάνουν στο σημείο.

Η γυναίκα διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου οι γιατροί απλά διαπίστωσαν το θάνατο της.

Οι αστυνομικοί γνώριζαν από την πρώτη στιγμή την ταυτότητα του δράστη και εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του.

Λίγη ώρα αργότερα το όχημα του εντοπίστηκε. Εκείνος είχε στρέψει την καραμπίνα εναντίον του και είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι.