«Η 19χρονη κόρη μου έκανε το εμβόλιο, είχε σοβαρές παρενέργειες και οι γιατροί μου έκλειναν τα τηλέφωνα»
2 years, 6 months ago
6

Η 19χρονη κόρη μου έκανε το εμβόλιο, είχε σοβαρές παρενέργειες και οι γιατροί μου έκλειναν τα τηλέφωνα»

 

Συγκλονιστική μαρτυρία από μητέρα φοιτήτριας, που εμφάνισε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα, μετά τον εμβολιασμό της με σκεύασμα της Pfizer.

Μιλώντας στο Focus fm ανέφερε ότι η κόρη της πήγε να κάνει το εμβόλιο σε εμβολιαστικό κέντρο της Θεσσαλονίκης «υπό την απειλή του όπλου», γιατί αν δεν το έκανε θα πλήρωνε rapid tests για την προσέλευσή της στο πανεπιστήμιο.

«Την 1η Σεπτεμβρίου έκανε την πρώτη δόση. Είχε οξύ πόνο στο χέρι και τις επόμενες πέντε μέρες το παιδί ήταν σχεδόν σε καταστολή, είχε υπνηλία και δεν μπορούσε να σηκωθεί, που δεν είχε ποτέ», ανέφερε η μητέρα.

«Την 8η μέρα παρουσίασε στους λεμφαδένες στη μασχάλη της μια διόγκωση, είχε πόνο και φαγούρα, ενώ αμέσως υπεβλήθη σε εξετάσεις και υπέρηχο. Πήρα 500 φορές στο εμβολιαστικό κέντρο. Ψάχνοντας να βρω παθολόγο βρήκα μία που όταν της είπα για τις παρενέργειες μού έκλεισε το τηλέφωνο στα μούτρα», συμπλήρωσε.

 

«Βρήκα παθολόγο, μας έδωσε υπέρηχο και εξετάσεις αίματος. 15 μέρες δεν είχε δυνάμεις. Πήραμε τις εξετάσεις και το εύρημα ανέφερε αντιδραστική λεμφαδενίτιδα, παρενέργεια από το σκεύασμα της Pfizer», πρόσθεσε.

Η 19χρονη κάνει τώρα θεραπεία με αντιβίωση 10 ημερών. «Πάμε ψαχτά και θα χρειαστεί να κάνει επανεξέταση. Η Pfizer μου είπε ότι υπάρχει αυτή η περενέργεια σε ποσοστό 20%», είπε η μητέρα της 19χρονης.

«Εκτός από το τεράστιο ψυχικό κόστος πληρώσαμε το γιατρό, τις εξετάσεις, τα φάρμακα και δεν ξέρουμε τι άλλο θα μας βρει παρακάτω» κατέληξε.

 

Δείτε το βίντεο

 

enimerotiko.gr