Η αλήθεια για τη συνάντηση του Ιβάν Σαββίδη με τον Λευτέρη Αυγενάκη
6 months, 6 days ago
6

Για «ψέματα που ως στόχο έχουν να πλήξουν και τον Ιβάν Σαββίδη και τον Υφυπουργό, αλλά και τη συνάντηση, η οποία έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, και πήγε και καλά» έκαναν λόγο στον Δικέφαλο

Την άμεση και έντονη αντίδραση του ΠΑΟΚ προκάλεσε δημοσίευμα που αφορούσε την προ δύο εβδομάδων συνάντηση του προέδρου και μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

Η προσπάθεια παρουσίασης έντασης στην εν λόγω συνάντηση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το κλίμα που πραγματικά υπήρχε σε αυτή. Επρόκειτο για ένα προγραμματισμένο ραντεβού στο οποίο και οι δυο πλευρές δεν επιθυμούσαν την παρουσία καμερών. Η συνάντηση έγινε στο «Μακεδονία Παλάς», δεν ήταν μυστική, και στο χώρο του λόμπι του ξενοδοχείου (δεν είναι άλλωστε δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο στο συγκεκριμένο χώρο) βρέθηκαν κάμερες, κάτι όμως για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ούτε ο Ιβάν Σαββίδης ούτε και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Η παρουσία των καμερών και των δημοσιογράφων σε μια συνάντηση που επρόκειτο να γίνει κατ’ ιδίαν, ενόχλησε τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έσπευσε να ζητήσει από τις κάμερες να απομακρυνθούν, ενώ παράλληλα ζήτησε και από τον Λευτέρη Αυγενακη να τον ακολουθήσει σε μέρος στο οποίο δεν υπήρχαν κάμερες και δημοσιογράφοι.

«Ούτε ο κύριος Σαββίδης απομάκρυνε τον κύριο Αυγενάκη, ούτε και ο κύριος Αυγενάκης… κυνηγούσε τον κύριο Σαββίδη» έλεγαν χαρακτηριστικά άνθρωποι του ΠΑΟΚ, που επεσήμαναν πως «όλα τα υπόλοιπα είναι ψέματα που ως στόχο έχουν να πλήξουν και τον Ιβάν Σαββίδη και τον Υφυπουργό, αλλά και τη συνάντηση, η οποία έγινε όπως είχε προγραμματιστεί, και πήγε πολύ καλά».

Αλλωστε, όπως προέκυπτε και από το ρεπορτάζ της ίδιας ημέρας η συνάντηση του υπουργού με τον μεγαλομέτοχο του Δικεφάλου διήρκησε περίπου μία ώρα και έγινε σε πολύ καλό κλίμα…

Ολα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού…