Η Beat ζητά από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο 260.000 ευρώ -Στα δικαστήρια η κόντρα
5 months, 11 days ago
6

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μεταφέρεται σήμερα η κόντρα του Συνδικάτου οδηγών ταξί και της εταιρείας Beat.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη να δικαστεί η αγωγή που έχει καταθέσει η Βeat κατά του προέδρου του ΣΑΤΑ, Θύμιου Λυμπερόπουλου για συκοφαντική δυσφήμιση. Με την αγωγή η εταιρεία Beat ζητά προσωπικά από τον Θύμιο Λυμπερόπουλο 260.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι ισχυρισμοί του Θύμιου Λυμπερόπουλου οδήγησαν σε ζημιά της εταιρείας, καθώς το 20% από τους περίπου 8.000 οδηγούς ταξί με τους οποίους συνεργάζεται, σταμάτησαν για μεγάλο χρονικό διάστημα να χρησιμοποιούν τη διαδικτυακή πλατφόρμα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία αυτοκινητιστών Ταξί, γνωστοποιεί πως ο ίδιος ο υπουργός Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης και ο Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Μεταφορών Αθανάσιος Βούρδας θα βρεθούν στο πλευρό των αυτοκινητιστών στο δικαστήριο, σήμερα.

Τραβούν χειρόφρενο τα ταξί

Στάση εργασίας προκήρυξε για σήμερα, Πέμπτη, από τις 4 τα ξημερώματα έως τις 4 το απόγευμα, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταξί και Αγοραίων.

Παράλληλα, καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων, στις 9 το πρωί.

«Αυτό που ζητάμε είναι η πιστή εφαρμογή της κείμενης νομοθεσίας απ’ όλους, είτε πρόκειται για μεμονωμένο ταξιτζή, είτε για δίκτυο, είτε για διαμεσολαβητική εταιρεία», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους.