Η Ιλάειρα Ζήση για τον Μαυρικίου: «Δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω, θέλει παιδί εδώ και τώρα»
2 years, 1 month ago
6

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η αρραβωνιαστικιά του, Ιλάειρα Ζήση μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια και την επιθυμία τους να αποκτήσουν παιδί.

Το ζευγάρι μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, η Ιλάειρα Ζήση τόνισε πόσο πολύ ευτυχισμένοι είναι και οι δύο, μετά τον αρραβώνα τους.

«Ο αρραβώνας μας ανανέωσε και μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε. Όλοι λένε ότι ο Μαυρίκιος δείχνει χρόνια νεότερος. Του έδωσα νεότητα. Η αγαπημένη μας στιγμή είναι κάθε βράδυ που κάνουμε πίλινγκ και βάζουμε μάσκες», είπε η Ιλάειρα.

Όσο για τις κριτικές που δέχονται και τη ξαφνική δημοσιότητα που έχουν κερδίσει, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δήλωσε: «Δεν ξέρω τι έγινε. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τους αρέσω, δεν τους αρέσω, πρέπει να με χωνέψουν, γιατί είναι τόσες πολλές οι προτάσεις που μας έρχονται κάθε μέρα και σίγουρα, μέχρι τον γάμο, θα μας βλέπετε συχνά».

Όπως ανέφεραν κι οι δύο στη συνέχεια, ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

«Τώρα το θέλω», δήλωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, με την Ιλάειρα να συμπληρώνει: «Αχ παιδιά, δεν μαζεύεται, δεν μπορώ να τον κρατήσω, τώρα το θέλει το παιδί».

Τότε, ο μουσικός πρόσθεσε: «Μου λέει να κάνουμε υπομονή για μετά τον γάμο. Θα κάνουμε. Το έχουμε βάλει στη σκαλέτα για μετά τον γάμο, γιατί εμείς πάμε πάντα με σκαλέτα, όπως ξέρετε».

Τέλος, ξεκαθάρισε για όσους «δεν τον συμπαθούν ιδιαίτερα»: «Όποιος δεν θέλει να μας βλέπει, ας αλλάξει κανάλι. Το πρόβλημα βέβαια, είναι πως όταν αλλάζεις κανάλι, ξαναπέφτεις πάνω μας».