Η Κατερίνα Λέχου για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη: Με έβριζε, φοβόμουν, έπινα, είχα βγάλει δερματικά
3 years, 1 month ago
6

Στην κάμερα του Πρωινού και στη Φαίη Σκορδά μίλησε η Κατερίνα Λέχου και συγκλονίζει περιγράφοντας τα όσα βίωσε – όπως ανέφερε η ίδια – κατά τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλη πριν πολλά χρόνια, με την ηθοποιό να διαχωρίζει εξ’ αρχής το κομμάτι της προσωπικής σχέσης που είχαν εκείνη την εποχή.

«Με έτρωγε όλη αυτή την εβδομάδα μέσα μου και ήθελα να το πω, γιατί είναι καθήκον μου. Είμαι λίγο ταραγμένη, με συγχωρείς. Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, στο έτος 2003-2004, που βίωσα όλη τη σεζόν, τη συνεργασία μου με τον Γιώργο ΚιμούληΜιλώ για επί σκηνής αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και το διαχωρίζω από την προσωπική σχέση που είχα με τον Γιώργο Κιμούλη» ανέφερε αρχικά.

Και συνέχισε την περιγραφή της εμφανώς ταραγμένη κι αναφέροντας μεταξύ άλλων: «Δεν ήξερα κάθε μέρα αν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω. Με έβριζε επί σκηνής. Φοβάσαι μην τα χάσεις… Η λεκτική βία δεν είναι απτή, είναι σαν άγριο θηρίο, που παραμονεύει και δεν ξέρεις πότε θα εφορμήσει.

Άρα, ζεις συνέχεις σε εγρήγορση, είσαι σε άμυνα, σε ενδιαφέρει μόνο η επιβίωσή σου εκείνη τη στιγμή, είναι εξουθενωτικό. Είναι φοβερό πώς ξυπνάει ο φόβος μέσα σου. Δεν ξέρω, φοβόμουν… Φοβόμουν μην χαλάσω τη δουλειά, μη χαλάσω τη φήμη μου. Χωρίσαμε μετά και μπόρεσα και συνέχισα τη ζωή μου, βρήκα το δρόμο μου. Βέβαια, μου κόστισε προσωπικά όλο αυτό».

Για να παραδεχτεί στη συνέχεια: «Δε θέλω να θίξω το προσωπικό κομμάτι. Και τώρα θέλω να διαχωρίζω κάτι: είναι άλλο η αυστηρότητα, να πεις μια κουβέντα παραπάνω στον εργασιακό κι άλλο ένα καθεστώς που είναι διαρκείας…. Εννοείται ότι έπινα ενώ δεν πίνω ποτέ εν ώρα εργασίας και έπαιρνα Lexotanil. Είχα βγάλει δερματικά, τα οποία υποχώρησαν όταν ξεδιάλυνε η σχέση μου. Ήμουν μεγάλη τότε, 34 και ντρέπομαι που το λέω. Είχα κάνει μάλιστα και το Ταίρι μου και είχα πάρει λίγο και τα πάνω μου…».

Για το αν της έγινε από τότε ξανά πρόταση να συνεργαστούν είπε: «Δεν ξανασυνεργάστηκα ποτέ. Μου έγινε μια φορά η πρόταση και είπα ότι δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ».

Για να συμπληρώσει: «Όλοι τα γνωρίζουμε όλα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τις σκοτεινές πλευρές αυτής της δουλειάς. Τώρα θα καθαρίσουν τα πράγματα. Έχω ευθύνη γιατί δεν προστάτευσα τον εαυτό μου, αλλά έχω συγχωρήσει και τον εαυτό μου, δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο».