Η Μήλος «πρωταγωνιστεί» σε αυστριακή ταινία μεγάλου μήκους
1 year, 11 months ago
6

Τα γυρίσματα της ταινίας με τίτλο «Greece» αναμένεται να ξεκινήσουν τον Μάιο – Η παραγωγή αναζητά κομπάρσους στο νησί

Επίκεντρο τη Μήλο θα έχει η παραγωγή μεγάλου μήκους αυστριακής κινηματογραφικής ταινίας, με τίτλο «Greece» τα γυρίσματα της οποίας αναμένεται να αρχίσουν τον Μάιο.

Η εταιρεία Green Olive Films διαθέτει μεγάλη πείρα σε κινηματογραφικές παραγωγές και έχει συνεργαστεί με διεθνούς φήμης ξένους και Έλληνες σκηνοθέτες.

Η υπόθεση της ταινίας

Η ταινία «Greece», σύμφωνα με το σενάριο, είναι μία κωμωδία προϊόν μυθοπλασίας. Ο πρωταγωνιστής της ταινίας Johannes είναι συνιδιοκτήτης με την μητέρα του και τον πατριό του ενός ξενοδοχείου στην Βιέννη. Μία μέρα μαθαίνει εντελώς απροσδόκητα για τον θάνατο του βιολογικού του πατέρα, τον οποίο δεν έχει γνωρίσει ποτέ, με αποτέλεσμα να διαταραχθεί όλη του η ζωή.

Παρά τη θέληση της οικογένειας του αποφασίζει να ταξιδέψει στην Ελλάδα ώστε να τακτοποιήσει τις τελευταίες επιθυμίες του βιολογικού πατέρα. Στο ταξίδι του αυτό έρχεται αντιμέτωπος με μία Οδύσσεια, στο τέλος της οποίας θα πρέπει να πάρει την πιο σημαντική απόφαση της ζωής του.

Τα γυρίσματα θα γίνουν σε πολλούς εξωτερικούς χώρους, μεταξύ των οποίων στο κεντρικό λιμάνι του Αδάμαντα και στη Μαρίνα, σε παραλίες καθώς και εν πλώ.