Η Νοτοπούλου επιχειρεί να αυτοσαρκαστεί για τον «τσέο» -Μας συστήνει τον «Τσίφο» και τον «Τσόο»
5 months, 23 days ago
6

Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις επιχείρησε με νέα ανάρτησή της στο Twitter η Κατερίνα Νοτοπούλου, έπειτα από την γκάφα της να αναφέρει τον CEO της Thomas Cook, ως «Τσέο».

Σκοπός της κ. Νοτοπούλου το πρωί της Τετάρτης ήταν να επιτεθεί στον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, για τις ενέργειές του στην υπόθεση της Thomas Cook. Αλλά ο χρόνος για τους τηλεθεατές – και κυρίως τους χρήστες του Twitter- σταμάτησε όταν ακούστηκε από τα χείλη της το «τσέο».

Τι ήθελε να πει; Πολύ απλά, αναφερόταν στον CEO (διευθύνοντα σύμβουλο) της Thomas Cook. Και κάπου εκεί, το Twitter πήρε… φωτιά.

Η ορολογία «αλά ΣΥΡΙΖΑ» της Κατερίνας Νοτοπούλου

Σήμερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μετά το άγριο τρολάρισμα που δέχθηκε, επιχείρησε να εμφανιστεί ως αυτοσαρκαζόμενη, με νέα της ανάρτηση στο twitter. «Λοιπόν,σας δίνω πλήρες λεξικό σε περίπτωση που ξανακάνω σαρδάμ/λάθος για να μην μπερδεύεστε.

Έχω γελάσει πολύ με τα σχόλια. Το πρόβλημα βέβαια παραμένει μεγάλο και η προετοιμασία ήταν μηδενική. Ενώ του τα είχε πει ο ΤΣΕΟΣ δεν έκανε τίποτα» έγραψε και έφτιαξε την δική της ορολογία «αλά ΣΥΡΙΖΑ», όπως την χαρακτήρισε.

  • CEO (Chief Executive Officer) = ο «Τσέος»
  • CFO (Chief Financial Officer) = o «Τσίφος»
  • COO (Chief Operating Officer) = o «Τσόος»
  • MD (Managing Director) = o «Μίντις»
  • DG (Director General) = O «Τζίμις»
  • VP (Vice President) = o «Βίπις»
  • PM (Project Manager) = o «Πάμις»
  • MM (Marketing Manager) = o «Μίμις»

«Ενοχλήθηκαν τα τρολ» δήλωνε νωρίτερα η Κατερίνα Νοτοπούλου

Νωρίτερα, η Κατερίνα Νοτοπούλου με ανάρτησή της και πάλι στο Twitter είχε δώσει τη δική της απάντηση για το περιστατικό.

«Ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ από πρωινό μου “σαρδάμ” ή όπως θέλετε πείτε το, στην εκφορά του CEO και επιδόθηκαν σε καταιγισμό σχολίων. Δεν ενοχλήθηκαν τα γνωστά άγνωστα τρολ για το “σαρδάμ” του κ. Θεοχάρη που μπέρδεψε το “Thomas Cook Collapse” με το “business as usual”. Τα σχόλια δικά σας», έγραψε χαρακτηριστικά.