Η πρόεδρος του Ιωνικού και εκλεκτή του Βαγγέλη Τσάπα έτοιμη να παραιτηθεί μετά την εξαφάνιση του Έλληνα crypto
1 year, 17 days ago
6

Η πρόθεση της προέδρου της ομάδας του Ιωνικού, Χριστίνας Σκέντζιου, να παραιτηθεί από τη θέση της προέδρου της ΚΑΕ, περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στην υπόθεση – θρίλερ με την «εξαφάνιση» του επιχειρηματία Βαγγέλη Τσάπα

Πρόκειται για τον «ισχυρό άνδρα» της ομάδας μπάσκετ του Ιωνικού, εκείνον που δημιούργησε το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, το Hellenic Coin (HCN) και ως εκ τούτου διαχειρίζεται δεκάδες εκατομμύρια ευρώ, επενδυτών που τον εμπιστεύτηκαν.

Την Κυριακή το ΘΕΜΑ, σε αναλυτικό ρεπορτάζ, έφερε στο φως όλες τις θεατές και αθέατες πτυχές αυτής της υπόθεσης με πρωταγωνιστή τον Νικαιώτη επιχειρηματία, Βαγγέλη Τσάπα. Μέσα σε περίπου τρεις χιλιάδες λέξεις, συμπεριελήφθησαν όλες οι αντιφατικές πληροφορίες σχετικά με το αν έχει εξαφανιστεί ή όχι μαζί με την οικογένεια του, οι μαρτυρίες δικών του προσώπων που επέμεναν ότι Βαγγέλης Τσάπας «απέχει» λόγω ενός προσωπικού του θέματος και πως είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στις δραστηριότητές του αλλά και μαρτυρίες από επενδυτές στο ελληνικό bitcoin που αγωνιούν για τα λεφτά τους.

a1

Αν και ο ίδιος ο επιχειρηματίας, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας διαβεβαίωσε ότι το όλο θέμα σύντομα θα θεωρηθεί λήξαν καθώς, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς του, ευοδώθηκαν οι προσπάθειες για την επισφράγιση ενός μεγάλου deal για το κρυπτονόμισμα, χθες αργά το βράδυ κυκλοφόρησαν φήμες ότι η στενή του συνεργάτης στην ομάδα μπάσκετ του Ιωνικού, Χριστίνα

Σκέντζιου, την οποία ο ίδιος είχε χρίσει πρόεδρο της ΚΑΕ, ετοιμάζεται να παραιτηθεί, ούσα σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, λόγω των τελευταίων εξελίξεων. Αυτές οι φήμες επιβεβαιώθηκαν λίγο αργότερα κι από τον νομικό σύμβουλο της κυρίας Σκέντζιου, η οποία, πρέπει να σημειωθεί, υπέγραφε σχεδόν σε όλα τα επίσημα έγγραφα της ομάδας.

a2

Σημειώνεται ότι την περασμένη Παρασκευή, είχαμε επικοινωνήσει και με τον δικηγόρο της ΚΑΕ Ιωνικός Νίκο Πετράτο με αφορμή άλλες φήμες, ότι λείπουν 200.000 ευρώ από το ταμείο της ομάδας. Ο κ. Πετράτος ανέφερε ότι αν πράγματι λείπουν αυτά τα χρήματα αυτό θα φανεί στην εκκαθάριση στο τέλος του μήνα. Επεσήμανε, δε, ότι ο Ιωνικός δεν χρηματοδοτείται με κεφάλαια του Βαγγέλη Τσάπα αλλά είναι αυτοχρηματοδοτούμενος.

a5

 

a3

Από το περιβάλλον της προέδρου της ΚΑΕ, είχε διαψευστεί η πληροφορία, ότι η ίδια, αμέσως μετά την «εξαφάνιση» του Βαγγέλη Τσάπα, κατέφυγε σε αστυνομικό Τμήμα για να καταθέσει μήνυση εναντίον του.

protothema.gr