Οι πρώτες εικόνες: Η Θεσσαλονίκη γέμισε με… ελέφαντες ενόψει της 84ης ΔΕΘ
6 months, 20 days ago
6

 

Με αμείωτους ρυθμούς εργάζεται ο μηχανισμός της ΔΕΘ – Helexpo για την προετοιμασία της 84ης Διεθνούς Εκθεσης που θα εγκαινιαστεί το ερχόμενο Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, το κέντρο της Θεσσαλονίκης ήδη έχει αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς της ΔΕΘ, με τους δρόμους να έχουν πλέον άρωμα Ασίας, αφού έχουν γεμίσει με μικρούς ελέφαντες, μιας και τιμώμενη χώρα φέτος είναι η Ινδία, χώρα που οι ελληνικές εξαγωγές έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Πυρετώδεις εργασίες στη Θεσσαλονίκη ενόψει της 84ης ΔΕΘ

Συνεργία τοποθετούν ομοιώματα ελεφάντων στην πλατεία Αριστοτέλους, στην οδό Τσιμισκή και στις οδούς περιμετρικά της ΔΕΘ, σε γαλάζιο, ροζ και πράσινο χρωματισμό.

Πυρετώδεις εργασίες στη Θεσσαλονίκη ενόψει της 84ης ΔΕΘΦωτογραφία: INTIMENEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ταυτόχρονα, αναρτάται και το λογότυπο της ΔΕΘ με τον αριθμό 84.

Ελεφαντάκια στους δρόμους της Θεσσαλονίκης ενόψει ΔΕΘΦωτογραφία: INTIMENEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Ηδη κρεμάστηκαν περισσότερα από 300 ελεφαντάκια στις περιοχές των οδών Αγγελάκη, Τσιμισκή, 3ης Σεπτεμβρίου και Εγνατία και στις πλατείες ΧΑΝΘ και Σιντριβανίου, ενώ στον πεζόδρομο της Πλατείας Αριστοτέλους θα αναρτηθούν ινδικά… σκουλαρίκια (λάβαρα). Συνολικά τα ελεφαντάκια αναμένουμε να φτάσουν τα 500.

Ο τρόπος δε, με τον οποίο έχουν τοποθετηθεί δεν είναι τυχαίος. Είναι σε τέτοια διάταξη, ώστε να βαδίζουν όλα προς το σήμα της φετινής ΔΕΘ, που είναι τοποθετημένο στο κέντρο κάθε παράταξης, γιατί αυτό θεωρείται πως φέρνει τύχη» σημείωσε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ-Helexpo AE, Κυριάκος Ποζρικίδης.

Στολισμένοι δρόμοι στη Θεσσαλονίκη ενόψει ΔΕΘΦωτογραφία: INTIMENEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΤο λογότυπο της ΔΕΘ με τον αριθμό 84.Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ