Η «πρώτη βόλτα» του Κώστα Μπακογιάννη στην Αθήνα -Ακουσε κατοίκους & καταστηματάρχες [εικόνες]
5 months, 10 days ago
6

Σε Θησείο και Aνω Πετράλωνα περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, όπου συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα στις δύο περιοχές τους.

Ο κ. Μπακογιάννης, τους μίλησε για τις προτεραιότητες του συνδυασμού του «Αθήνα-Ψηλά», που αφορούν τον «πολιτισμό της καθημερινότητας» και δεσμεύτηκε ότι θα επιστρέψει τους επόμενους μήνες με συγκεκριμένες προτάσεις για τα ζητήματα που του έθεσαν.

Επισκέφθηκε το Αλσος στα Ανω Πετράλωνα όπου οι κάτοικοι του ζήτησαν να αξιοποιηθούν τα εγκαταλελειμμένα κτίσματα ενώ τόνισαν πως υπάρχει ζήτημα ασφάλειας ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες. Έθεσαν τόσο εκεί όσο και στο Θησείο συνολικά το πρόβλημα των δημόσιων χώρων και του φωτισμού ενώ ανάφεραν πως το πράσινο της περιοχής δεν συντηρείται επαρκώς. Ζήτησαν επίσης να ανοίξει και πάλι ο χώρος της Κονίστρας για τους κατοίκους και να δοθεί τέλος στην περιπέτεια που διαρκεί επί δεκαετίες και κρατά κλειστό έναν από τους ωραιότερους πνεύμονες της Αθήνας. 

Σε Θησείο και Aνω Πετράλωνα περιόδευσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης

Στον Κήπο του Θησείου, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων διαπίστωσε την εγκατάλειψη που υπάρχει ενώ οι κάτοικοι ζήτησαν να αποκατασταθούν οι υποδομές που υπάρχουν για τη νεολαία αλλά βρίσκονται σε κακή κατάσταση. 

Στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη μίλησε με τους υπεύθυνους του Μουσείου- Θεάτρου Σκιών «Χαρίδημος» ενώ πέρασε από πολλά καταστήματα κι άκουσε τα ζητήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες τους.

«Σήμερα, με σύμμαχο τον καλό καιρό, περίπατος στο Θησείο και το Αλσος Πετραλώνων. Το μεγαλείο της παλιάς Αθήνας μπροστά στα μάτια μας. Μια υπέροχη γειτονιά, αλλά με πολλά θέματα καθημερινότητας που όμως μπορούν να αντιμετωπιστούν, αρκεί να θέλουμε», έγραψε στο Facebook ο κ. Μπακογιάννης.

Ο κ. Μπακογιάννης συνομίλησε με κατοίκους για τα προβλήματα στις δύο περιοχές τους

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων διαπίστωσε την εγκατάλειψη που υπάρχει ενώ οι κάτοικοι ζήτησαν να αποκατασταθούν οι υποδομές

«Σήμερα, με σύμμαχο τον καλό καιρό, περίπατος στο Θησείο και το Αλσος Πετραλώνων. Το μεγαλείο της παλιάς Αθήνας μπροστά στα μάτια μας», έγραψε στο Facebook

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ευδιάθετος περιεργάζεται φιγούρα καραγκιόζη

Συνομίλησε με αρκετό κόσμο, θέλοντας να μάθει για την καθημερινότητά τους