Η Ρένα Δούρου «ρίχνει» 800.000 ευρώ για την αναβάθμιση του γηπέδου στο Μπαρουτάδικο [εικόνες]
5 months, 13 days ago
6

Στην υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης προϋπολογισμού 800.000 ευρώ με ΦΠΑ για την αναβάθμιση του γηπέδου Εδέσσης στο Μπαρουτάδικο, στο δήμο Αιγάλεω, προχώρησαν η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και ο δήμαρχος Δημήτρης Μπίρμπας.

Το έργο με τίτλο «Εργασίες στο γήπεδο Εδέσσης και τοποθέτηση χλοοτάπητα», συγχρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής έως το ποσό των 450.000 ευρώ και από πόρους του Δήμου Αιγάλεω για το επιπλέον ποσό των 350.000 ευρώ.

Το έργο αφορά την πλήρη ανακατασκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου και των αποδυτηρίων του αθλητικού κέντρου Εδέσσης, στον χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του Άλσους Αιγάλεω (Μπαρουτάδικο).

Ετσι είναι σήμερα το γήπεδο Εδέσσης στο Μπαρουτάδικο, στο ΑιγάλεωΕικόνα από την υφιστάμενη κατάσταση στο γήπεδο Εδέσσης στο Μπαρουτάδικο, στο Αιγάλεω

Τι περιλαμβάνει το έργο

 

Το έργο περιλαμβάνει την υλοποίηση όλων των αναγκαίων παρεμβάσεων (οικοδομικές, ηλεκτρομηχανολογικές και λοιπές εργασίες) καθώς και την προμήθεια και εγκατάσταση του αναγκαίου εξοπλισμού, σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές ασφαλείας για τη δυνατότητα πιστοποίησης της καταλληλότητας και χορήγηση της απαιτούμενης άδειας λειτουργίας του γηπέδου Εδέσσης.

Η περιφέρεια Αττικής σε ανακοίνωσή της τονίζει ότι «για τον σπουδαίο αυτό πνεύμονα πρασίνου και αναψυχής της Δυτικής Αθήνας, η Περιφέρεια Αττικής χρηματοδοτεί επίσης σειρά παρεμβάσεων (ανάπλαση περιφερειακών οδών και περιμετρικών εισόδων, αποκατάσταση και ενεργειακή αναβάθμιση δικτύου ηλεκτροφωτισμού, αναβάθμιση δικτύου πυρασφάλειας και αντικατάσταση αντλιών)».