Η στιγμή της έκρηξης στο Βύρωνα –Πώς οι δράστες διέλυσαν το κατάστημα για να αδειάσουν το ΑΤΜ –video
7 months, 9 days ago
6

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το “χτύπημα” των δραστών την στιγμή της έκρηξης στον Βύρωνα – Οι κακοποιοί διέλυσαν κατάστημα με ρούχα βάζοντας στο στόχαστρο το ΑΤΜ – Άρπαξαν τα χρήματα και έφυγαν σαν… κύριοι μέσα σε μερικά λεπτά

Το χτύπημα των διαρρηκτών στον Βύρωνα κατέγραψε κάμερα ασφαλείας καταστήματος στην οδό Καραολή και Δημητρίου. Το video από τη στιγμή της έκρηξης δείχνει ταυτόχρονα και την ισχύ της καθώς σείστηκε όλη η περιοχή. Από την έκρηξη με στόχο τα χρήματα του ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς ένα κατάστημα ρούχων.

Ήταν τέσσερις τα ξημερώματα όταν οι δράστες έφτασαν με ένα αυτοκίνητο στο σημείο όπου βρίσκεται το ΑΤΜ. Διέρρηξαν το κατάστημα και παροχέτευσαν από την πίσω πλευρά του ΑΤΜ αέριο.
Προκάλεσαν σπινθήρα και έτσι ακολούθησε η έκρηξη.
Όπως φαίνεται και στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας οι δράστες δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά για να τινάξουν τα πάντα στον αέρα.
Οι κλέφτες παρά το γεγονός ότι ισοπέδωσαν το κατάστημα κατάφεραν να μην καταστρέψουν το εσωτερικό του ΑΤΜ και έτσι άρπαξαν δυο “κασετίνες” με χιλιάδες ευρώ πριν εξαφανιστούν μέσα στη νύχτα.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

 

Από την έκρηξη προκλήθηκαν τεράστιες ζημιές στο κατάστημα ενώ τμήματα της τζαμαρίας, μέρη του ΑΤΜ αλλά και υλικά από το κατάστημα εκτοξεύτηκαν στον δρόμο.