Η Βίκυ Κουλιανού στο GNTM: Το top model των 90’s μπαίνει στο ριάλιτι μόδας
1 month, 5 days ago
6

Έχει περπατήσει στις πιο διάσημες πασαρέλες του κόσμου και είναι ένα από τα πιο διάσημα top model της δεκαετίας του ’80 και του ’90.

Η μελαχρινή καλλονή, αν και πλέον κάνει επιλεκτικές εμφανίσεις στο μόντελινγκ, ετοιμάζεται για έναν ρόλο έκπληξη στο GNTM.

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι μία από τις εκπλήξεις του νέου κύκλου του GNTM είναι η είσοδος της Βίκυς Κουλιανού στο ριάλιτι.

Το γνωστό μοντέλο που έχει πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα στις παγκόσμιες πασαρέλες, έχοντας φωτογραφηθεί για διάσημα περιοδικά του κόσμου, δέχθηκε κρούση από την παραγωγή του «GNTM» προκειμένου να συμμετάσχει ως γκεστ σ’ ένα από τα επεισόδια της φετινής σεζόν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η RealLife η Βίκυ Κουλιανού ετοιμάζεται να επιστρέψει μόνιμα στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μέσα από τη μόνιμη συμμετοχή της στο ριάλιτι μόδας. Ο ρόλος – έκπληξη της Κουλιανού θα έχει να κάνει με την παροχή συμβουλών στα επίδοξα νέα μοντέλα ως μάνατζέρ τους.

Η μεγάλη πορεία της τόσο στις πασαρέλες αλλά και στις φωτογραφήσεις με διεθνείς οίκους μόδας και η πείρα που διαθέτει την καθιστούν ως την ιδανικότερη παρουσία για να βρεθεί δίπλα στις κοπέλες ου θέλουν να διεκδικήσουν μια θέση στον χώρο του μόντελινγκ. Η βίκυ θα βρεθεί στο πλευρό των κοριτσιών προκειμένου να τα συμβουλεύει και να τα αποφορτίζει από τις δύσκολες στιγμές που αναμένεται να βιώσουν κατά τη διάρκεια του ριάλιτι στην πορεία τους προς την κορυφή.