Οικογενειακή τραγωδία : Πέθανε από κοροναϊό και η μητέρα της 16χρονης από τη Θήβα
3 years, 1 month ago
6

Δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από τη μάχη της με τον κοροναϊό, μετά από περισσότερες από 40 ημέρες στην εντατική, η μητέρα της άτυχης 16χρονης Μαργαρίτας, που πέθανε από Covid-19  στις 3 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 η αδελφή της άτυχης Γεωργίας ανακοίνωσε στα social media ότι η μητέρα του κοριτσιού έφυγε από την ζωή την Παρασκευή.

Επισημαίνεται πως η γυναίκα το πρώτο διάστημα τουλάχιστον δεν είχε ενημερωθεί για τον θάνατο της κόρης της καθώς γιατροί και συγγενείς δεν ήθελαν να επιβαρύνουν περισσότερο την υγεία της.

Υπενθυμίζεται ότι η 16χρονη Μαργαρίτα κατέληξε από κοροναϊό λίγο μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο βυθίζοντας την οικογένειά της και την τοπική κοινωνία της Θήβας στη θλίψη.

«Στέρεψαν τα δάκρυα»

Για τον θάνατο του κοριτσιού είχε μιλήσει δημοσίως ο αδελφός της, ο οποίος είχε προκαλέσει αίσθηση λέγοντας πως αρχικά ήταν αρνητής της πανδημίας, κάνοντας έκκληση σε όλυος να προσέχουν τηρώντας τα μέτρα κατά του ιού. «Όσοι είσαι εναντίον της πανδημίας να το σκεφτούν πολύ καλά… Μιλάει ένας πονεμένος αδερφός που έχασε την αδερφή του. Ο θάνατος δεν κάνει διακρίσεις, σε χτυπάει εκεί που δεν το περιμένεις», είχε πει με νόημα.

«Στέρεψαν τα δάκρυά μου.  Έχασα την αδερφούλα μου, ό,τι και να μου πουν δεν θα μου απαλύνουν τον πόνο», είχε πει χαρακτηριστικά.

Για τις συνθήκες του θανάτου της 16χρονης  ο αδερφός της είχε πει ότι το κορίτσι εισήχθη στο νοσοκομείο της Θήβας, οι γιατροί τής έδωσαν κάποια φάρμακα και ξαφνικά σήμερα το πρωί ενημέρωσαν τον πατέρα του ότι η κοπέλα κατέληξε. «Της έβαλαν διάφορα φάρμακα, δεν ξέρω τι να πω και σήμερα το πρωί είπαν στον πατέρα μου ότι χάθηκε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εμένα δεν θα μου το φέρει κανένας το κοριτσάκι μου πίσω. Δεν μπόρεσε να ζήσει ούτε την παιδική του ηλικία…» έλεγε ο τραγικός πατέρας ο οποίος επίσης νοσηλεύτηκε με κοροναϊό. Ο πατέρας της 16χρονης έχει καταγγείλει πως μια λάθος ιατρική διάγνωση στοίχησε τη ζωή της κόρης του. «Από ιατρικό λάθος έγινε. Είχε κοροναϊό το παιδί και της είπαν ότι έχει φαρυγγίτιδα. Να ορίστε τα φάρμακα που της έδωσαν για την φαρυγγίτιδα»

in.gr