Ηλεία: Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ και πέντε συλλήψεις – Βρέθηκαν όπλα – Τι εκτιμούν οι Αρχές
1 year ago
6

Πέντε άτομα Έλληνες και αλλοδαποί έχουν συλληφθεί από τις Αρχές, στο πλαίσιο μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr και με αστυνομικές εκτιμήσεις, οι δράστες ετοίμαζαν χτύπημα με ληστεία στην πόλη του Πύργου.

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν δύο πιστόλια, καθώς και ένα αυτοκίνητο με κλεμμένες πινακίδες από άλλο όχημα.

Οι Αρχές εκτιμούν πως οι δράστες, που είχαν εντοπιστεί τις προηγούμενες ημέρες στην περιοχή των ΕΛΤΑ Πύργου στην οδό Μανωλοπούλου, ετοίμαζαν χτύπημα σε χρηματαποστολή, ίσως και σήμερα και αν επαληθευτεί κάτι τέτοιο, πραγματικά οι αστυνομικοί πρόλαβαν την δράση τους κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή.

Όσα έγιναν από αστυνομικής πλευρές ήταν μια συντονισμένη δράση με την συνεργασία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτ. Ελλάδας, όπου ζητήθηκαν ενισχύσεις από την ΕΚΑΜ Αθηνών και την ΟΠΚΕ Αχαΐας να συνδράμουν τις δυνάμεις του Τμήματος Ασφαλείας Ήλιδας που είχαν και το συντονισμό της επιχείρησης, της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, της ΟΠΚΕ Ηλείας και άλλων υπηρεσιών του νομού, ώστε να μην υπάρξουν περιθώρια να μη στεφθεί με επιτυχία η επιχείριση.