Ιωάννα Κολοβού: Δικαίωση για τη δημοσιογράφο – Έσωσε το σπίτι της
1 year, 7 months ago
6

Η Ιωάννα Κολοβού παραλίγο να χάσει το σπίτι της λόγω χρεών από πιστωτικές κάρτες.

Ευχάριστα νέα για την Ιωάννα Κολοβού, τη δημοσιογράφο που τελικά έσωσε το σπίτι της. Να τονίσουμε ότι η συνταξιούχος δημοσιογράφος κινδύνευσε να μείνει χωρίς σπίτι λόγω χρεών της τάξης των 15.000 ευρώ σε πιστωτικές κάρτες.

Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook του, ο διευθυντής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, το fund που είχε αγοράσει το σπίτι της από πλειστηριασμό, δήλωσε στο δικαστήριο παραίτηση από τη διαδικασία έξωσης.

  • Διαβάστε επίσης: Θεσσαλονίκη: Άνεργος χάνει σε πλειστηριασμό το σπίτι του για χρέος 56.000 ευρώ – Με αναπηρία η σύζυγός του

Όπως θυμίζει ο κ. Θεοχαρόπουλος: «πριν λίγες εβδομάδες δύο φορές έξω από το σπίτι της εμποδίσαμε τον δικαστικό κλητήρα που προσπάθησε με την παρουσία της αστυνομίας να κάνει έξωση στη δημοσιογράφο και τον γιο της. Η ίδια στη συνέχεια κατέφυγε στο δικαστήριο ζητώντας αναστολή της έξωσης όπου ο δικηγόρος του fund δήλωσε πως κάνουν πίσω».

Η ανάρτηση στο Facebook

Η Ιωάννα Κολοβού, μιλώντας στο Open, δήλωσε ότι «ο δικηγόρος μου βρήκε ένα μικρό «παράθυρο» και κάναμε αίτηση αναστολής της έξωσης. Πάμε στο δικαστήριο και πριν μπούμε μέσα, ο δικηγόρος του fund, δήλωσε ότι “κάνουμε πίσω. Δεν πρόκειται να γίνει η δίκη”».

Ακόμη, η συνταξιούχος δημοσιογράφος προανήγγειλε ότι θα στραφεί νομικά κατά της τράπεζας και κατά του fund, εκφράζοντας την εκτίμηση ότι το fund έκανε πίσω λόγω της δημοσιότητας που πήρε το ζήτημα και πρόσθεσε ότι από εδώ και πέρα θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον κόσμο ώστε να προστατέψει την πρώτη κατοικία.

in.gr