Ιωάννα Κολοβού: Έσπασαν την πόρτα της δημοσιογράφου για να της πάρουν το σπίτι
1 year, 4 months ago
6

Ένταση το πρωί της Δευτέρας στα Ιλίσια, όπου η δημοσιογράφος Ιωάννα Κολοβού έχασε τη μοναδική της κατοικία σε πλειστηριασμό.

Αστυνομικοί μαζί με δικαστικό επιμελητή έσπασαν την πόρτα της για την απομακρύνουν ενώ στο σημείο έφτασε και μεταφορική εταιρεία για τα πράγματα.

Η Ιωάννα Κολοβού είχε χρέος 15.000 ευρώ, και το καλοκαίρι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση προκειμένου να μην χάσει το σπίτι της.

Τότε είχε φανεί να κερδίζει προσωρινά, ωστόσο το πρόβλημα επανήλθε. Γύρω στις 5:30 τα ξημερώματα, αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της και της έσπασαν την πόρτα. Το σπίτι έχει δοθεί σε πλειστηριασμό που έκανε η τράπεζα.

Η δημοσιογράφος κατήγγειλε στο OPEN ότι «έσπασαν την πόρτα με ηλεκτρικό πριόνι» και ότι «την χτύπησαν πολύ δυνατά στο χέρι».

Όπως είπε η ίδια, «οι τράπεζες κάνουν κουμάντο και δεν δείχνουν κανένα έλεος. «Λυπηρό γεγονός να βγάζουν στο σφυρί σπίτι οφειλετών για 15.000 ευρώ», δηλώνει από πλευράς της η δικηγόρος της Ιωάννας Κολοβού.

Είναι η πρώτη κατοικία της δημοσιογράφου, με την ίδια να λέει πως θα αναγκαστεί να μένει από εδώ κι από εκεί πλέον, αφού πια δεν έχει σπίτι.

real.gr