ΗΠΑ: Σπέρνει τον τρόμο ο δολοφόνος γυναικών – Σέρνει ένα καροτσάκι σούπερ μάρκετ
2 years, 2 months ago
6

Στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, στην κομητεία του Φειρφαξ οι γυναίκες πλέον φοβούνται να κυκλοφορήσουν. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 4 γυναίκες δολοφονημένες και οι δολοφονίες αποδίδονται στον δολοφόνο με το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ.

Οι αρχές μιλάνε για έναν άνδρα που σέρνει ένα καρότσι σούπερ μάρκετ και τον έχουν ονομάσει «shopping cart killer». Για τις 4 γυναικοκτονίες έχει προσαχθεί ο 35χρονος Άντονι Ρόμπινσον αλλά μέχρι στιγμής δεν του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες

Έγκυος το τελευταίο του θύμα

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, ο δολοφόνος γνωρίζει τις γυναίκες σε πλατφόρμες γνωριμιών και τους δίνει ραντεβού σε διάφορα μέρη. Όταν τις απομονώσει, τις δολοφονεί με μανία και στη συνέχεια βάζει τα άψυχα κορμιά τους σε ένα καρότσι σούπερ μάρκετ το οποίο το σέρνει και το περιφέρει στους δρόμους.

Η τελευταία γυναίκα που έχει βρεθεί δολοφονημένη στην περιοχή αναγνωρίστηκε από τη μητέρα της από το τατουάζ και το σημείο που το είχε. Η μητέρα δεν είχε κανέναν άλλον τρόπο για να την αναγνωρίσει.

Η γυναίκα έφυγε με λεωφορείο από την Ουάσιγκτον για να πάει να τον συναντήσει. Μάλιστα η κοπέλα ήταν 5 μηνών έγκυος το δεύτερο παιδί της. Το πρώτο είναι 7 ετών.