Είπαν το στερνό «αντίο» στον πρώην βουλευτή της ΝΔ που υπέστη ανακοπή στο γήπεδο
3 months, 20 days ago
6

Πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και οι γνωστοί, αποχαιρετούν τον Γιώργο Δεικτάκη, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή εξαιτίας καρδιακής ανακοπής, που υπέστη στο γήπεδο του ΟΦΗ, όπου πήγε το απόγευμα του Σαββάτου για να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας, με την ΑΕΚ.

Πολιτικοί απ’ όλα τα κόμματα, άνθρωποι από το χώρο του αθλητισμού, επιχειρηματίες, επιστήμονες, βρέθηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά για να πουν το στερνό «αντίο».

 

Ο Γιώργος Δεικτάκης άφησε την τελευταία του πνοή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου στις 8 το πρωί. Η είδηση του αιφνίδιου θανάτου του ήταν το κύριο θέμα συζήτησης στο Ηράκλειο αλλά και την Κρήτη ευρύτερα.

Στεφάνια στην κηδεία απέστειλαν τα παιδιά, τα εγγόνια και τα αδέλφια του εκλιπόντος, καθώς και ο Πρόεδρος της Βουλής, Κωνστανίνος Τασούλας, ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, ο Ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης,

ο Ιωάννης Δεικτάκης, ο Μάξιμος Σενετάκης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ Αντιστράτηγος Μιχάλης Καραμαλάκης, ο Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης καθώς και πλήθος συλλόγων και εκπρόσωποι επαγγελματικών σωματείων.